TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 DC's Legends of Tomorrow
Om een oud artefact, genaamd de kelk van Dionysus, te pakken te krijgen, moeten de Legends terugkeren naar school, waar zeer een pittige wedstrijd moeten winnen om het object in hun bezit te krijgen.
«
»
12:00 Storage Wars
Brandi gaat naar Riverside voor afleiding te zorgen en dat lukt. Rene neemt te veel hooi op zijn vork, maar komt toch met een flinke buit thuis. Barry en Kenny gaan uit hun dak als ze door hun garagebox snuffelen.
«
»
12:20 Storage Wars
Het zijn niet de andere kopers, maar een klein dier dat Lisa overrompelt. Toch lukt het haar om een ander soort prijs binnen te halen. Ivy en Isaiah banen zich een weg door een garagebox die ze na afloop naar de fles doet grijpen.
«
»
12:45 Pawn Stars
Laat de motoren maar ronken bij de Pawn Stars als een Harley-Davidson Sportster bij de winkel arriveert. Kan Corey er een deal uitslepen of zit hij op een dood spoor?
«
»
13:10 Pawn Stars
Iemand biedt kunstposters van Shepard Fairey aan. Deze kunstenaar maakte de beroemde Obama-posters. Corey en Chumlee keuren een Mork-beeldje terwijl Rick en Chum proberen te beslissen of ze vrienden of gewoon collega's zijn.
«
»
13:35 Highway Thru Hell
Na een sneeuwstorm in British Columbia bereikt Jamie voor het eerst zijn grenzen met Mighty Mo.
«
»
14:25 Nightwatch
De eerstehulpverleners behandelen een voetballer met een knieblessure en een hallucinerende man.
«
»
15:20 DC's Legends of Tomorrow
Om een oud artefact, genaamd de kelk van Dionysus, te pakken te krijgen, moeten de Legends terugkeren naar school, waar zeer een pittige wedstrijd moeten winnen om het object in hun bezit te krijgen.
«
»
16:05 Hawaii Five-0
McGarrett vraagt Catherine om hulp zij de zoektocht naar zijn moeder. In de tussentijd vallen er tijdens een kunstoverval een aantal doden.
«
»
17:00 Storage Wars
Kenny probeert de concurrentie in Canyon Country om te kopen en doet daarmee meteen veel ervaring op. Ivy en Isaiah halen het meeste uit hun aankoop, terwijl Brandi het opneemt tegen de duistere machten.
«
»
17:30 Pawn Stars
Er wordt een Brown Bess-geweer in de winkel gebracht en Rick ontvangt Thomas Jefferson's persoonlijke exemplaar van het Jays verdrag. Corey wordt gek wanneer er een kapotte gitaar van KISS-frontman Paul Stanley binnenkomt.
«
»
18:20 Pawn Stars
Drie generaties Harrison-familie runnen de Gold & Silver Pawn Shop aan de rand van Las Vegas. De mannen gebruiken hun expertise om waarde te schatten van hedendaagse spullen tot historische goederen.
«
»
18:45 Highway Thru Hell
Jamie wordt geconfronteerd met zijn zwaarste wrak in jaren, dus roept hij de hulp in van een bekend gezicht en een rotator van vijftig ton. Al probeert een graafmachine van zeventig ton uit een modderpoel te bevrijden.
«
»
19:45 Nightwatch
Eerstehulpverleners helpen een man die in het hoofd is gestoken, een schreeuwende vrouw die op een dijk in New Orleans strompelt en ze gaan naar een auto-ongeluk met een gekanteld voertuig waarin een slachtoffer vastzit.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Na een toename van sterfgevallen als gevolg van opioïdengebruik op de zwarte markt, vindt het NCIS-team een link tussen de straatdrug en financiering voor terroristische activiteiten.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een oorlogsingenieur. Callen vraagt Nell om hem te helpen bij een wereldwijde zoektocht naar Anna's verblijfplaats.
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
Anna Kolcheck keert terug om Callen te waarschuwen dat hij in gevaar is en hij nu moet samenwerken met een aartsvijand om een bende te stoppen.
«
»
23:20 Hawaii Five-0
Steve en Danny gaan samen vissen op zee. Wanneer ze een hulpbehoevende man aantreffen in een klein bootje, halen ze hem aan boord om hem te helpen. De man haalt plots een wapen boven en kaapt de boot.
«
»
00:10 DC's Legends of Tomorrow
Nadat ze uit de kelk van Dionysus gedronken hebben, zijn de Legends onsterfelijk voor het komende etmaal. Dit geeft ze tijd om naar de Waverider te gaan en het Weefgetouw van het Lot te gebruiken.
«
»
01:10 America's Top Dog
Onder de K9-strijders bevinden zich een hond die ooit een kruisboogcrimineel heeft opgepakt, een hond waarvoor de trainer allergisch is en een team vol inspiratie.
«
»
02:00 Nightwatch
Eerstehulpverleners helpen een man die in het hoofd is gestoken, een schreeuwende vrouw die op een dijk in New Orleans strompelt en ze gaan naar een auto-ongeluk met een gekanteld voertuig waarin een slachtoffer vastzit.
«
»
02:45 Manifest
Saanvi vraagt Ben om haar te helpen licht te werpen op een geheim over het vliegtuig. Michaela maakt zich zorgen na het ontvangen van mysterieuze oproepen.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers