TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 DC's Legends of Tomorrow
De Legends zetten hun jacht voort om nog meer stukken van het Weefgetouw van het Lot te pakken te krijgen. Tijdens hun zoektocht lopen ze een zeer bekende dichter tegen het lijf. Ray en Nora nemen een beslissing.
«
»
11:55 Storage Wars
Er is een schietpartij in Victorville. Ivy en Pops proberen te bewijzen wie van hen het meest winstgevend is. Brandi's geheime wapen bezorgt haar meer dan ze had verwacht, maar gelukkig is Kenny er om haar dag op te fleuren.
«
»
12:15 Storage Wars
Kenny's angst voor haaien leidt tot een controversiële kledingkeuze. Rene brengt zijn koopjesleger mee om de concurrentie te intimideren terwijl hij zijn deel van de buit binnenhaalt.
«
»
12:40 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een tekening van de Batman-Spiderman crossover uit 1995 aangeboden. Corey en Chum moeten beslissen of het een winstgevende aankoop is. Rick bekijkt een dodelijke hellebaard uit de Onafhankelijkheidsoorlog.
«
»
13:05 Pawn Stars
Rick moet een monumentaal besluit nemen als het programma van de onthullingsceremonie van het Vrijheidsbeeld te koop wordt aangeboden. Ontketent deze koopwaar een revolutie of zal er voor iedereen vrede en gerechtigheid zijn?
«
»
13:30 Highway Thru Hell
Wanneer zware regenval een aardverschuiving veroorzaakt in de buurt van Hope, raakt de snelweg bedekt met modder. Door de lawine is ook een vrachtwagen meegesleurd en die moet ondanks de barre omstandigheden worden bevrijd.
«
»
14:20 Nightwatch
Een eerstehulpverlener gaat om met de gevoelens van familie vanwege de druk van de nachtdienst, met een slachtoffer van een schot, een motorrijder aangereden door een auto, een man in hechtenis en een Vietnamveteraan met een gruwelijke vingerwond.
«
»
15:15 DC's Legends of Tomorrow
De Legends zetten hun jacht voort om nog meer stukken van het Weefgetouw van het Lot te pakken te krijgen. Tijdens hun zoektocht lopen ze een zeer bekende dichter tegen het lijf. Ray en Nora nemen een beslissing.
«
»
16:05 Hawaii Five-0
McGarrett loopt in op zijn aartsvijand Wo Fat na een inval van de geheime dienst, hij wordt echter afgeleid door de komst van de Japanse Yakuza.
«
»
17:00 Storage Wars
Barry komt naar Riverside, Californië, met zijn eigen gemaskerde bieder. De twee ontwikkelen een winnende strategie. De mysterieuze vondst van Brandi en Danielle brengt hen in Zuid-Amerikaanse sferen. Rene heeft een opfrisbeurt nodig.
«
»
17:25 Storage Wars
Dan en Laura Dotson sluiten zich aan bij Barry en Kenny om de herkomst van 'Pay the Lady' te bespreken. Brandi Passante spreekt zich uit over wat het betekent om als een van de weinige vrouwen deel uit te maken van de wereld van de opslag veilingen.
«
»
17:55 Pawn Stars
Een gesigneerd album van AC/DC wordt te koop aangeboden. Rick is enthousiast over een Beals Model Remington revolver. Bovendien zoekt hij naar nieuwe wegen om het pandjeshuis bekender te maken, maar dat levert ergernis op bij de anderen.
«
»
18:20 Pawn Stars
Raak in de ban van Pawn Stars als een door de legendarische goochelaar Harry Houdini geschreven en gesigneerd boek in de winkel belandt. Zal Rick zijn foefje kunnen uithalen en een deal sluiten of zal die kans in rook opgaan?
«
»
18:45 Highway Thru Hell
Al en Gord worden ingeschakeld om een stalen brug van 65 ton over de Coquihallarivier te slepen. Jamie gaat de mist in tijdens het bedienen van Mighty Mo. Een nieuwe rekruut wordt op de proef gesteld.
«
»
19:40 Nightwatch
Het team krijgt te maken met een reeks dramatische nachtdiensten. Dit is o.a. met een zwangere vrouw die is aangerand, een vierjarige jongen met buikpijn, een slachtoffer van een schot en een potentieel auto-ongeluk met de St. Charles-trolley.
«
»
20:35 Parker
De professionele dief Parker wordt tijdens een overval door zijn team verraden, hij besluit het hier niet bij te laten en op een slinkse wijze wraak te nemen.
«
»
22:40 Rush Hour
Inspecteur Lee, de trots van de Hongkongse politie, reist naar Los Angeles, waar de elfjarige dochter van de Chinese consul werd ontvoerd. De FBI zit niet te wachten op een bemoeizieke buitenstaander en zet agent James Carter in om op Lee te passen.
«
»
00:30 DC's Legends of Tomorrow
Zari wil meer over haar andere verleden weten. Op aanraden van Behrad gaat ze op zoek naar zichzelf. Intussen reizen Sara, Constantine en Charlie af naar British Columbia voor een stuk van het Weefgetouw van het Lot.
«
»
01:25 Shocking Emergency Calls
Met een oproep aan de hulpdiensten van een vrouw die het lichaam van haar huisgenoot ontdekte. Verder loopt er een tijger los in een woonwijk, wat paniek veroorzaakt onder de bewoners.
«
»
02:15 Nightwatch
Het team krijgt te maken met een reeks dramatische nachtdiensten. Dit is o.a. met een zwangere vrouw die is aangerand, een vierjarige jongen met buikpijn, een slachtoffer van een schot en een potentieel auto-ongeluk met de St. Charles-trolley.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers