TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:40 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
11:30 That '70s Show
Het jachtseizoen is open. Harry besluit om met Bob en de zonen een weekend te gaan jagen in het bos.
«
»
11:55 Friends
De psychiater met wie Phoebe uitgaat, valt haar vrienden voortdurend lastig met analyses over hun leven. Joeys vader blijkt een affaire te hebben. Chandler ziet Rachel toevallig in haar blootje.
«
»
12:20 Friends
Met Valentijnsdag in aantocht heeft iedereen af te rekenen met zijn eigen persoonlijke en romantische dilemma's.
«
»
12:50 MacGyver
Tijdens het transport van een Egyptische kunstschat slaagt een dief erin de schat te stelen en MacGyver van een dak te gooien.
«
»
13:45 MacGyver
MacGyver krijgt het moeilijk om geen geweld te gebruiken wanneer hij in aanraking komt met een bende die de grote middelen niet schuwt.
«
»
14:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Mac reist naar Las Vegas om zijn vriendin Christine een verrassingsbezoek te brengen. Eenmaal daar ontdekt hij dat ze vermist is.
«
»
15:40 NCIS
Vance geeft DiNozzo een speciale opdracht: de dochter van een admiraal terug naar huis brengen. DiNozzo moet echter zijn NCIS-team te hulp schieten wanneer hij een omstreden plaats delict betreedt.
«
»
16:35 That '70s Show
Red is nog steeds op zoek naar een leuke job, maar ondanks zijn verwoede pogingen sleept zoon Eric een job in de wacht in de supermarkt waar ook Red heeft gesolliciteerd.
«
»
17:00 Friends
Monica solliciteert voor de functie van chef-kok in een toprestaurant. Om de baas te imponeren maakt ze een geweldige gastronomische maaltijd klaar.
«
»
17:30 Friends
Joey en Chandler gaan uit eten en denken dat hun serveerster Phoebe is, maar het blijkt Phoebes tweelingzus Ursula te zijn, die helemaal niet met haar zus kan opschieten.
«
»
18:05 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
18:40 Belgian Red Flames
Verslag van Portugal - België, wedstrijd van de Red Flames in de eerste ronde van de play-offs voor het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland, live vanuit het Estádio do FC Vizela in Barcelos.
«
»
21:05 CSI: Miami
Megan Hamilton, die zich vaak in het meer gefortuneerde milieu begeeft, wordt dood teruggevonden in haar woning. De vingerafdrukken op het moordwapen leiden naar Patrick Garrity.
«
»
22:00 CSI: Miami
Wolfe wordt door de Russische maffia gedwongen te knoeien met bewijsmateriaal op een plaats delict. Alleen zo kan hij het leven van een ontvoerde jongen redden. Horatio ontdekt de fraude.
«
»
23:00 CSI: Miami
Een moordzaak die te maken heeft met extreme plastische chirurgie leidt Horatio naar Ron Saris, die nog blijkt te leven en wraak wil nemen op Julia.
«
»
00:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van de zus van een beroemde Cubaanse zanger. Hodges krijgt steeds meer twijfels over het aanstaande huwelijk met zijn Italiaanse schone.
«
»
01:00 Madam Secretary
Als de surrogaat, die het kleinkind van de vicepresident draagt, wordt gearresteerd wegens mensenhandel, wordt Elizabeth erbij gehaald. Henry denkt dat Stevie wordt gevolgd.
«
»
01:55 MacGyver
Een belangrijk kopstuk van een misdaadorganisatie wil zich overgeven als hij naar de VS mag terugkeren om het huwelijk van zijn dochter bij te wonen.
«
»
02:50 MacGyver
Tijdens het transport van een Egyptische kunstschat slaagt een dief erin de schat te stelen en MacGyver van een dak te gooien.
«
»
03:35 MacGyver
MacGyver krijgt het moeilijk om geen geweld te gebruiken wanneer hij in aanraking komt met een bende die de grote middelen niet schuwt.
«
»
04:20 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers