TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:40 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
11:35 That '70s Show
Red is jarig. Hij hoeft geen geschenken of een feestje, maar echtgenote Kittie denkt daar anders over.
«
»
12:05 Friends
Door een stroomonderbreking komt Chandler onverwacht vast te zitten. Hij heeft echter weinig bezwaar tegen zijn benarde situatie want hij heeft het gezelschap van een knap fotomodel.
«
»
12:30 Friends
Wanneer de grootmoeder van Ross en Monica overlijdt, helpen ze hun ouders met de voorbereidingen voor de begrafenis. Ook hun vrienden komen naar de plechtigheid.
«
»
13:00 MacGyver
MacGyver gaat op zoek naar een Incaschat voordat enkele guerrillero's hem vinden.
«
»
13:55 MacGyver
MacGyver, Pete en Jack gaan undercover als computernerd, gokbaas en drugsdealer om een witwasser te ontmaskeren.
«
»
14:55 NCIS
Gibbs en agent Pride zijn ervan overtuigd dat in New Orleans een copycat van de beruchte Priviliged Killer aan het werk is en openen de jacht op de seriemoordenaar.
«
»
15:50 NCIS
McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.
«
»
16:45 That '70s Show
Laurie heeft besloten de ouderlijke woning voorgoed te verlaten en een appartement te delen met een vriendin.
«
»
17:15 Friends
Monica organiseert voor Thanksgiving een etentje voor haar vrienden. Rachels vader weigert om haar geld te geven voor een skitrip, tenzij ze opnieuw thuis komt wonen.
«
»
17:45 Friends
De vrienden besluiten op oudejaarsavond alle drukte te ontlopen. Ze zullen een feestje bouwen bij Monica en Rachel, zonder partners. Maar bijna niemand houdt zich aan die afspraak.
«
»
18:15 The Simpsons
Bart gaat een uitdaging aan en eindigt in het ziekenhuis. Als hij daar beweert dat hij in de hemel is geweest en Jezus heeft ontmoet, bieden christelijke producers de Simpsons een moviedeal aan.
«
»
18:40 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
19:35 Pawn Stars
Realityreeks.
«
»
20:05 Pawn Stars
Realityreeks.
«
»
20:35 The Blacklist
Het onderzoek van het team naar Arcane Wireless, een onopspoorbaar gsm-netwerk voor criminelen, leidt tot onverwachte gevolgen.
«
»
21:30 The Blacklist
Een onderzoek naar Conglomerate, een groep van voormalige door de overheid gefinancierde huurmoordenaars, wordt ingewikkeld.
«
»
22:25 The Blacklist
Het team maakt jacht op de Chairman, die op het darkweb aandelen van criminele organisaties verhandelt. Red neemt drastische maatregelen om een track-and-traceapparaat op te sporen.
«
»
23:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt de moord op de bekende tv-presentatrice Theresa Shea. Shea's moordenaar maakte gebruik van een korte stroompanne om haar met een messteek in de hals om het leven te brengen.
«
»
00:25 Madam Secretary
Overblijfselen van Amerikaanse soldaten, die dienden in de Tweede Wereldoorlog, worden in Zuidoost-Azië opgegraven. Elizabeths hoop om ze naar huis te brengen, vervaagt al snel.
«
»
01:30 MacGyver
Mac en Jack worden gevangengenomen door een onbekende wanneer ze op weg zijn naar Las Vegas.
«
»
02:20 MacGyver
MacGyver gaat op zoek naar een Incaschat voordat enkele guerrillero's hem vinden.
«
»
03:05 MacGyver
MacGyver, Pete en Jack gaan undercover als computernerd, gokbaas en drugsdealer om een witwasser te ontmaskeren.
«
»
03:55 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers