TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:25 MacGyver
Murdoch ontvoert de vriendin van Mac. Zo wil hij hem dwingen om hem te helpen zijn zoon te redden.
«
»
11:05 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
11:55 That '70s Show
Eric en zijn vrienden denken eraan om een weekend naar Vanstock te gaan, een festival voor jongeren die met een minibus rondrijden.
«
»
12:20 Friends
Erica wordt naar het ziekenhuis gebracht om te bevallen. Ross heeft het moeilijk met Rachels vertrek naar Parijs en Joey wil Chandler en Monica een cadeau kopen voor hun nieuwe huis.
«
»
12:45 Friends
Ross en Phoebe gaan Rachel achterna op weg naar de luchthaven, zodat Ross haar nog kan vertellen wat hij voor haar voelt.
«
»
13:10 MacGyver
MacGyvers pleegdochter komt onverwacht terug uit China. Ze heeft belangrijk videomateriaal bij zich.
«
»
14:05 MacGyver
MacGyver gaat naar Afrika, waar hij samen met Billy Colton enkele stropers te lijf gaat.
«
»
15:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Op een begraafplaats wordt bij het graf van voormalig CSI-medewerker Warrick Brown het lichaam van dominee Rick Renken gevonden.
«
»
15:55 NCIS
Een truck met daarin kogelvrije vesten van slechte kwaliteit wordt onderschept. Het NCIS-team moet zowel de bron vinden als de vesten onderscheppen die al verscheept zijn naar militair personeel.
«
»
16:50 That '70s Show
De brokken tussen Midge en Bob lijken niet meer te lijmen. Bob slaapt zelfs niet meer in zijn eigen huis en heeft van Red de toestemming gekregen om tijdelijk bij hem thuis te overnachten.
«
»
17:20 Friends
Monica spreekt af met haar beste schoolvriendin Rachel, die het net heeft uitgemaakt met haar verloofde aan de vooravond van hun huwelijk.
«
»
17:50 Friends
Ross is stomverbaasd wanneer hij verneemt dat zijn ex-vrouw Carol zwanger is van hem.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Wanneer Walden en McMartin met elkaar naar bed gaan, ontdekt hij hoe gek en bezitterig ze wel is. Ondertussen vraagt Lyndsey aan Alan om bij haar in te trekken.
«
»
18:45 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
19:35 Storage Wars
Het zijn niet de andere kopers, maar een klein dier dat Lisa van slag brengt. Ivy en Isaiah banen zich een weg door een garagebox.
«
»
20:05 Storage Wars
Kenny probeert de concurrentie in Canyon Country uit te kopen en doet daarmee meteen veel ervaring op. Ivy en Isaiah halen het meeste uit hun aankoop.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Terwijl ze NCIS helpt bij een undercoveroperatie, wordt informant Elizabeth Williams gearresteerd en kan het team haar geen alibi geven.
«
»
21:25 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team probeert Mosley te vinden nadat ze een huurmoordenaar van het kartel heeft vermoord en van de aardbodem is verdwenen.
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team werkt samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken om de moord op een wapenhandelaar te onderzoeken.
«
»
23:15 NCIS: Los Angeles
Adjunct-directeur Ochoa helpt het NCIS-team bij een geheime operatie die verband houdt met een terroristische groepering die voor extreme militaire macht pleit.
«
»
00:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
In de woestijn worden in een massagraf de stoffelijke resten van acht jonge vrouwen gevonden. Julie ontdekt dat een van de slachtoffers Janet Warren is, een vermiste vrouw uit Seattle.
«
»
01:15 Madam Secretary
Elizabeth vertrouwt op het advies van voormalige staatssecretarissen om met een delicate situatie om te gaan.
«
»
02:15 MacGyver
Het team moet een harde schijf met belangrijke informatie opsporen op een stortplaats in Ghana.
«
»
02:55 MacGyver
MacGyvers pleegdochter komt onverwacht terug uit China. Ze heeft belangrijk videomateriaal bij zich.
«
»
03:45 MacGyver
MacGyver gaat naar Afrika, waar hij samen met Billy Colton enkele stropers te lijf gaat.
«
»
04:30 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers