TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:30 FBI
OA en Maggie krijgen hulp van FBI-agent Jess LaCroix en zijn team, die jacht maken op voortvluchtige misdadigers, wanneer een bus vol studenten spoorloos verdwijnt.
«
»
12:15 FBI
Wanneer het lichaam van een student wordt aangetroffen, denken Maggie en OA al snel in de richting van een mislukte drugsdeal. Het team krijgt versterking van detective Hailey Upton.
«
»
13:00 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
13:45 MacGyver
Murdoc wil terugkeren naar zijn tijd als huurmoordenaar. Het enige probleem is dat hij dan eerst zal moeten afrekenen met MacGyver en hem uit de weg zal moeten ruimen.
«
»
14:35 MacGyver
Een elektriciteitsbedrijf wil een hoogspanningslijn aanleggen, dwars door een gebied dat door indianen als heilig beschouwd wordt. Een indiaan laat het daar niet bij en neemt harde maatregelen.
«
»
15:25 NCIS
Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.
«
»
16:20 NCIS
Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro.
«
»
17:10 That '70s Show
Wanneer Eric wat drinken gaat halen, hoort hij dat zijn vader zijn oude wagen van de hand wil doen. Eric vraagt hem meteen of hij die mag overnemen, maar zijn vader laat het antwoord in het midden.
«
»
17:35 Friends
Phoebe begint een relatie met een van de werknemers van Monica. Maar wanneer ze een einde wil maken aan hun relatie, rijst er een probleem want Monica is van plan om hem diezelfde dag te ontslaan.
«
»
18:05 Friends
Monica en Chandler organiseren een Halloweenfeestje. Ross is van plan om Mona uit te nodigen. Phoebe loopt toevallig haar tweelingzus Ursula tegen het lijf.
«
»
18:30 Two And a Half Men
Walden gaat feesten met Jenny en haar sexy vriendinnen. Ondertussen komt de relatie van Alan en Lyndsey in gevaar.
«
»
18:55 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
19:40 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:05 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:35 Evil
De katholieke kerk huurt forensisch psycholoog Kristen Bouchard in om te bepalen of een seriemoordenaar bezeten is door een demon.
«
»
21:25 Evil
Kristen, David en Ben onderzoeken een vermeend wonder, wanneer een tienermeisje weer tot leven komt na bijna drie uur dood te zijn geweest.
«
»
22:10 Evil
Nadat het gedrag van een nerveuze theaterproducent verandert van veeleisend in enigszins duivels, moeten Kristen, David en Ben de situatie beoordelen.
«
»
22:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
In een steegje wordt het lichaam van een man teruggevonden. DB, Morgan en Greg haasten zich ter plaatse.
«
»
23:45 Animal Kingdom
J wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn misstappen met Mia. Pope maakt zich zorgen over de verdwijning van Smurf, terwijl Smurf iemand uit haar verleden bezoekt.
«
»
00:40 Hawaii Five-0
De misdaad neemt toe als een hittegolf Oahu treft. Steve en Danny gaan achter een bankrover aan. De auto van Tani en Junior wordt gestolen, terwijl ze aan het werk zijn.
«
»
01:25 MacGyver
Tijdens een jachtpartijtje in de bossen trapt MacGyver per ongeluk in een wolvenklem. De zussen Faith en Hope Lacey, die een klein hotel uitbaten, verzorgen zijn wonde en nemen hem mee naar het hotel.
«
»
02:10 MacGyver
Murdoc wil terugkeren naar zijn tijd als huurmoordenaar. Het enige probleem is dat hij dan eerst zal moeten afrekenen met MacGyver en hem uit de weg zal moeten ruimen.
«
»
03:00 MacGyver
Een elektriciteitsbedrijf wil een hoogspanningslijn aanleggen, dwars door een gebied dat door indianen als heilig beschouwd wordt. Een indiaan laat het daar niet bij en neemt harde maatregelen.
«
»
04:57 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers