TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:05 FBI
Wanneer het team zich verdiept in de omstandigheden rond een auto-ongeluk waarbij een fotograaf om het leven kwam, beseffen ze al snel dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»
11:45 FBI
Wanneer een leraar wordt vermist, onderzoekt het team iedereen die mogelijk wrok tegen de man koestert.
«
»
12:25 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
12:50 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
13:10 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
13:35 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
13:55 MacGyver
MacGyver gaat undercover om de dood te onderzoeken van een landbouwer die gedood werd tijdens een onderzoek naar illegaal gebruik van pesticiden.
«
»
14:45 MacGyver
Een arm landbouwersgezin heeft zware problemen. Enkele gewiekste oplichters beweren dat ze bereid zijn om hen te helpen, in ruil voor een tegenprestatie.
«
»
15:40 CSI: NY
Tijdens een eetfestival in SoHo zien Hawkes en zijn vriendin hoe er zich een explosie voordoet in een van de standjes. Standhouder Derby Chasen komt hierbij om het leven.
«
»
16:30 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant die dood werd aangetroffen op een bouwterrein. Ziva denkt na over het huwelijksaanzoek van Ray, maar doet dan een schokkende ontdekking.
«
»
17:20 FBI
Een voormalig slachtoffer van ontvoering wordt gelinkt aan een reeks moorden, waaronder die op de dochter van een NYPD-detective.
«
»
18:10 FBI
Wanneer een zakenman met een geschiedenis van intimidatieclaims wordt vermoord, vermoedt het team dat een van zijn slachtoffers de moordenaar is.
«
»
18:55 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
19:20 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
19:45 Storage Wars
In Riverside biedt Kenny op een gigantische opslag, houden Rene en Casey het klein en verdienen daar aardig mee, terwijl de mysterieuze box van Shana en Edwina een verkeerd etiket krijgt.
«
»
20:10 Storage Wars
Darrell helpt de nieuweling. Brandi en Jarrod vinden iets mysterieus in hun kluis. Justin lijkt een degelijke kluis te hebben gevonden.
«
»
20:35 Prodigal Son
Na een angstaanjagend incident in Claremont, moet Malcolm op zoek naar meerdere moordenaars. Het wordt een race tegen de klok.
«
»
21:25 Prodigal Son
Wanneer de zoektocht naar een seriemoordenaar die op de vlucht is steeds intenser wordt, wordt ook Malcolm hardnekkiger, waardoor Emily Ruiz besluit om hem van de zaak te halen.
«
»
22:15 Prodigal Son
De zoektocht naar een seriemoordenaar die bekendstaat als de Woodsman zou de NYPD wel eens kunnen helpen bij een andere zaak.
«
»
23:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Bij een schietpartij op een tram komen twee mensen om het leven en vallen er drie zwaargewonden. Robbins ontdekt dat één van de twee dodelijke slachtoffers terminaal ziek was.
«
»
23:55 Animal Kingdom
Pope komt verontrustende details te weten over waar Smurf is geweest, en de onthulling brengt Angela's plek in het huis in gevaar.
«
»
00:40 CSI: NY
Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen in Central Park. Het team legt al snel de link met een oude moordzaak, waarbij een ander meisje op exact dezelfde manier om het leven kwam.
«
»
01:25 MacGyver
MacGyver droomt dat hij zich in het Wilde Westen bevindt en er drie vrouwen uit de nood moet helpen die achterna worden gezeten door een dievenbende.
«
»
02:15 MacGyver
MacGyver gaat undercover om de dood te onderzoeken van een landbouwer die gedood werd tijdens een onderzoek naar illegaal gebruik van pesticiden.
«
»
03:00 MacGyver
Een arm landbouwersgezin heeft zware problemen. Enkele gewiekste oplichters beweren dat ze bereid zijn om hen te helpen, in ruil voor een tegenprestatie.
«
»
04:58 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers