TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:50 FBI
Wanneer een U.S. Marhsal en een sleutelgetuige in een hinderlaag worden gelokt en vermoord, moeten Maggie en OA de persoon vinden die de informatie lekte die tot hun dood leidde.
«
»
12:35 Coast Guard: Mission Critical
In Florida ontvangt USCG Sector Key West een melding van vliegtuigafval dat in het water drijft.
«
»
13:20 Cops
Politieagenten, agenten en sheriffs patrouilleren door de straten op zoek naar autodieven, drugsdealers, sekswerkers en iedereen die zich aan de verkeerde kant van de wet bevindt.
«
»
13:40 Cops
Politieagenten, agenten en sheriffs patrouilleren door de straten op zoek naar autodieven, drugsdealers, sekswerkers en iedereen die zich aan de verkeerde kant van de wet bevindt.
«
»
14:05 MacGyver
MacGyver neemt een groep werknemers mee naar de wildernis voor een ontspannend reisje.
«
»
14:55 MacGyver
Een uitreikingsceremonie draait uit op een schietpartij.
«
»
15:45 CSI: NY
De 20-jarige Franse studente Sass Dumonde wordt gewurgd terwijl ze aan het chatten is met Adam. Het team doorzoekt Dumondes appartement en ontdekt dat een van haar laptops is verdwenen.
«
»
16:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer een gast in het hotel van een casino van een balkon valt, zoekt het team uit of het een ongeval was of niet.
«
»
17:15 NCIS
Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is.
«
»
18:00 FBI
Een illegale wapenhandelaar wordt vermoord. OA gaat undercover om de zaak op te lossen.
«
»
18:50 Coast Guard: Mission Critical
n de Florida Keys roept een zeilboot de kustwacht om hulp, en de enige manier om de kapitein en zijn boot te redden, is door een sprong in het diepe te wagen.
«
»
19:45 Live PD: Police Patrol
Officieren reageren op een auto die door huizen heen rijdt en stroomkabels om beukt in South Carolina en in Florida handelen officieren met het individu achter een hit and run ongeluk.
«
»
20:10 Live PD: Police Patrol
Officieren gebruiken geweld tijdens het arresteren van een persoon in South Carolina, er wordt een drugslab opgerold in Arizona en in Utah nemen officieren deel aan een wilde ganzenjacht.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om uit te zoeken of de man de waarheid spreekt.
«
»
21:25 NCIS: Los Angeles
Een smokkelzaak leidt het NCIS-team naar Mexico waar ze verdwenen gevaarlijke stoffen moeten terugvinden en onderzoeken.
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
Een samenwerking tussen de CIA en het NCIS-team loopt volledig fout waardoor undercoveragent Sam vermist raakt in Soedan.
«
»
23:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Christine Moore, de vrouw van een FBI-agent, wordt vermoord op de parking van een supermarkt. Haar dochter wordt ontvoerd.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de moord op een journalist die een exposé schreef over een geheime militaire operatie. De trouwdag van Kensi en Deeks komt dichterbij, maar de to-dolijst is nog niet af.
«
»
01:05 CSI: NY
Een getrouwd koppel wordt 's nachts overvallen. De man komt daarbij om het leven en de vrouw raakt zwaargewond. Volgens haar was het hun zoon die hen heeft aangevallen.
«
»
01:50 MacGyver
Een prostituee wil op de vlucht slaan voor haar pooier en MacGyver helpt haar ontsnappen.
«
»
02:35 MacGyver
Een Russisch team gaat op zoek naar een gezonken vliegtuig. MacGyver denkt dat hij weet wie achter de vliegtuigcrash zit.
«
»
03:25 MacGyver
MacGyver neemt een groep werknemers mee naar de wildernis voor een ontspannend reisje.
«
»
04:10 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers