TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 Borderforce USA: The Bridges
Agenten ontdekken UPS-pakjes die met drugs zijn gevuld. Een veertienjarige wegloper wordt opgepakt. Een moeder wordt betrapt op het smokkelen van marihuana.
«
»
11:45 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marinier en tijdens het onderzoek ontdekken ze dat het slachtoffer enkele duistere geheimen had.
«
»
12:35 NCIS
Een duiker die naar verloren schatten op zoek ging, wordt dood teruggevonden. Het NCIS-team moet voor het onderzoek samenwerken met de CGIS, de Coast Guard Investigative Services.
«
»
13:25 NCIS
Wanneer het team een link vindt tussen de dood van een marinier en een escortdame, schakelen zij de hulp in van Holly Snow om de dader te vinden.
«
»
14:15 NCIS
Onderofficier John Roebuck wordt dood teruggevonden in de dokken. Vlakbij ligt het lijk van een spijtoptant.
«
»
15:10 NCIS
Een man overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Terwijl het team op zoek is naar de moordenaar, verdwijnt de zus van het slachtoffer. Ook een vriend van de broers en zussen is recent overleden.
«
»
16:05 NCIS
Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers zijn lid van een motorbende. Het onderzoek leidt het team naar een verrassende ontknoping.
«
»
17:05 NCIS
Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek naar een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt.
«
»
18:00 NCIS
Gibbs gaat naar Mexico om wraak te nemen op een groep drugdealers. Daar wordt hij gevangengenomen door Paloma Reynosa, het hoofd van het drugskartel.
«
»
18:55 NCIS
Het team maakt nog steeds jacht op Paloma Reynosa. Die geeft zich niet zomaar gewonnen en begint een kat-en-muisspel met Gibbs.
«
»
19:45 NCIS
Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd.
«
»
20:40 NCIS
Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer.
«
»
21:35 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.
«
»
22:25 NCIS
Het team onderzoekt de moorden op een controversiële dj en een marineofficier. Ze werden vermoord tijdens een rechtstreekse radio-uitzending en de lijst met verdachten is lang.
«
»
23:20 NCIS
Luitenant-ter-zee Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht.
«
»
00:20 NCIS: Los Angeles
Het team zet de zoektocht naar Hetty in Roemenië voort. Ondertussen vindt Callen de antwoorden over zijn mysterieuze verleden.
«
»
01:15 NCIS: Los Angeles
Het team werkt samen met de NSA om de verantwoordelijke te vinden van een cyberaanval tegen het ministerie van Defensie. Callen probeert ondertussen meer te weten te komen over zijn verleden.
«
»
02:05 NCIS: Los Angeles
Een sergeant komt om het leven bij de ontploffing van een bomauto. Het team ontdekt dat er zich in de stad nog meer bomauto's bevinden en starten een race tegen de klok om ze te vinden.
«
»
02:45 Prodigal Son
Malcolm ontdekt dat een seriemoordenaar zich laat inspireren door zijn favoriete roman, 'The Count of Monte Cristo', om zijn misdaden te plegen. Met de hulp van Martin leidt de politie het onderzoek.
«
»
03:30 Prodigal Son
Jessica zet haar onderzoek verder, maar wordt ondertussen ook geconfronteerd met de Carousel Killer, die een zeer openbare vendetta voert tegen de Whitlys.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers