TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:35 Bull
Bull slaagt erin om de jury te laten twijfelen aan de schuld van zijn vriend Nathan tijdens diens proces.
«
»
11:15 Special Victims Unit
Fin reist naar Cuba om een gevluchte verkrachter op te pakken. Barba's zaak dreigt te ontsporen door een politicus. Beschuldigingen tegen Benson leiden tot de terugkeer van een oude vriend.
«
»
11:55 Border Force USA: The Bridges
Bij Laredo Port of entry controleert een officier een tas die vreemd lijkt. Op de Laredo Rail Bridge vinden ze een besmetting met insecten en bij het immigratiecentrum vinden ze een gestolen paspoort.
«
»
12:40 9JKL
De voormalige stalker van Josh heeft hem losgelaten, maar hij vindt het ongelooflijk. Ze is niet meer in hem geïnteresseerd, maar hij wil haar heel graag terugwinnen.
«
»
13:05 9JKL
Josh onthult dat hij het weer goed wil maken met zijn ex-vrouw. De Roberts zijn verbaasd.
«
»
13:30 Baywatch Hawaii
Kekoa is verliefd op Sean en zoekt toenadering.
«
»
14:20 Baywatch Hawaii
Wanneer enkele jongeren zich in ondiep water bevinden, verdwijnt één van hen plots.
«
»
15:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Nick en Catherine onderzoeken de brutale aanval op een jongen in een steegje. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door het slachtoffer zelf: de jongen weigert een klacht in te dienen.
«
»
16:05 Instinct (2018)
Dylan gaat opnieuw lesgeven. Hij wordt ook opnieuw gecontacteerd door Lizzie, die hulp nodig heeft bij een vreemde moordzaak.
«
»
17:00 NCIS
Het team staat voor een raadsel wanneer een collega wordt vermoord. Het laatste wat de man deed voor hij stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen.
«
»
17:55 Special Victims Unit
Het team raakt verdeeld wanneer sommigen denken dat een vrouw een bizarre verkrachting heeft verzonnen. Benson verdedigt zich wanneer haar persoonlijke leven onder de loep wordt genomen.
«
»
18:45 Border Force USA: The Bridges
Een verdachte pick-up truck moet worden nagekeken.
«
»
19:40 Cops
Politieagenten, agenten en sheriffs patrouilleren door de straten op zoek naar autodieven, drugsdealers, sekswerkers, gewelddadige schurken.
«
»
20:05 Cops
Politieagenten, agenten en sheriffs patrouilleren door de straten op zoek naar autodieven, drugsdealers, sekswerkers, gewelddadige schurken.
«
»
20:35 Hawaii Five-0
Adam doet onderzoek naar de moord op een FBI-agent die op het punt staat om te trouwen met de dochter van een Yakuza-leider. Noelani wordt gedwongen om samen met haar mentor dr. Chu te opereren.
«
»
21:30 Hawaii Five-0
McGarrett helpt zijn zus Maria haar buren te bespioneren, terwijl Five-0 de moord op een chauffeur en passagier onderzoekt. Het team plaagt de jongste leden als Junior Tani naar een bruiloft begeleidt
«
»
22:20 Hawaii Five-0
De voortvluchtige hacker Aaron Wright duikt opnieuw op om Five-0 om hulp te vragen wanneer zijn collega's bij de NSA allemaal worden vermoord.
«
»
23:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Dokter Langston zet in Las Vegas zijn zoektocht naar Madeline Briggs voort. Tijdens het onderzoek wordt het lijk van een bekende weervrouw aangetroffen.
«
»
00:15 Hawaii Five-0
Terwijl Oahu door een gevaarlijke orkaan wordt getroffen, heeft Five-0 de taak El Diablo te beschermen, een gevangengenomen seriemoordenaar die wordt opgejaagd door een huurmoordenaar.
«
»
01:15 Bull
Bull slaat de handen in elkaar met zijn idool, de legendarischde jurist Walter Franklin, wanneer een gezin de Amerikaanse regering aanklaagt.
«
»
02:05 Baywatch Hawaii
Kekoa is verliefd op Sean en zoekt toenadering.
«
»
02:50 Baywatch Hawaii
Wanneer enkele jongeren zich in ondiep water bevinden, verdwijnt één van hen plots.
«
»
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers