TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:35 Bull
Bull en Diana Lindsay, zijn romantische rivaal met wie hij een knipperlichtrelatie onderhoudt, bundelen hun krachten wanneer haar nicht en man beschuldigd worden van een gewapende overval.
«
»
12:15 Friends
Joey is in de wolken, als hij een rol krijgt in een oorlogsfilm. Hij kijkt vol bewondering op naar zijn tegenspeler, maar de bekende acteur blijkt een vreemde gewoonte te hebben.
«
»
12:40 Friends
Phoebe en Ross gaan samen op zoek naar de verdwenen Chandler. Rachel probeert intussen tijd te rekken. Joey, die het huwelijk moet inzegenen, moet onverwacht overwerken.
«
»
13:00 Two And a Half Men
Charlies lang verloren dochter verschijnt plotseling. Ze is naar Los Angeles gekomen voor haar acteercarrière, is 25 jaar oud en houdt van alles waar haar vader ook van hield, waaronder vrouwen.
«
»
13:20 9JKL
Nadat Harry ziek is geworden, gaat Josh met Judy op een vooraf gepland jubileum spa-uitje waar iedereen denkt dat de twee een stel zijn.
«
»
13:40 9JKL
Nadat Harry en Judy hebben vernomen dat Josh en Eve hun begraafplaatsen niet willen, proberen Harry en Judy een stel te vinden om de eeuwigheid mee door te brengen. Josh zoekt contact met Nicks zus.
«
»
14:05 Baywatch Hawaii
Het team jaagt op mannen die haaien verminken voor hun vinnen. Jason, die altijd al bang was voor haaien, leert de lokale traditie te accepteren dat haaien heilige beschermers zijn.
«
»
14:55 Baywatch Hawaii
Allie vindt op de bodem van de zee een goudstuk.
«
»
15:40 NCIS
Het lijk van een al lange tijd vermiste luitenant wordt teruggevonden. De dader lijkt vlug gevonden, want de moord werd gepleegd op de wijze van Celia Roberts, een bekende seriemoordenaar.
«
»
16:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer een agent zonder uniform 's nachts wordt doodgeschoten door een andere agent, moet het CSI-team uitzoeken of het een ongeluk was of niet.
«
»
17:20 Friends
Ross vermoedt dat Rachel zwanger is, maar zij ontkent. Wanneer Monica ziet dat Rachel haar champagne niet opdrinkt, is ze ervan overtuigd dat Rachel liegt.
«
»
17:50 Friends
De fototoestellen van het huwelijksfeest zijn verdwenen en Monica kan niet langer wachten om de trouwcadeaus te openen. Monica en Phoebe speculeren intussen over de vader van Rachels baby.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Jenny trekt in bij Evelyn en haar rijke vriend Marty. Lyndsey bedriegt haar nieuwe vriend met Alan.
«
»
18:40 That '70s Show
Wanneer Kitty lucht krijgt van de passionele relatie tussen Fez en de oudere Marsha gaan de poppen aan het dansen. Ze eist dat hij een einde maakt aan de affaire.
«
»
19:10 That '70s Show
Het prille huwelijk van Hyde en Samantha lijkt ten dode opgeschreven. Het koppel maakt voortdurend ruzie, tot groot ongenoegen van Kitty en Red.
«
»
19:40 Storage Wars
In Storage Wars zie je professionele kopers en hun teams jagen op de beste koopjes tijdens veilingen. Veel mensen huren opslagruimte voor hun spullen.
«
»
20:05 Storage Wars
Amerikaans realityprogramma waarin professionele kopers worden gevolgd, die gespecialiseerd zijn in het opkopen van de inhoud van opslagboxen. Voorafgaand aan de veiling krijgen de kopers vijf minuten de tijd om vanuit de deuropening de inhoud van de box te bekijken.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Hetty en haar team zijn nog steeds op zoek naar het boek van de vermoorde antiekhandelaar, maar krijgen concurrentie van enkele buitenlandse geheime diensten.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Een oud-officier, die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis, is de enige overlevende van een dodelijke schietpartij. Buiten Kensi, lukt het niemand van het NCIS team om met hem te communiceren
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team onderzoekt de verdwijning van het lichaam van een moslim uit het mortuarium. Ze ontdekken een complot waarbij nucleaire wapens worden doorgesluisd naar terroristische organisaties.
«
»
23:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een succesvolle en geliefde footballcoach wordt dood aangetroffen in zijn huis. In de slaapkamer van het slachtoffer worden bloedsporen gevonden, die wijzen op moord.
«
»
00:20 Hawaii Five-0
Adam, Junior en Tani dalen af naar de bodem van de Stille Zuidzee als er een moord heeft plaatsgevonden in een onderwaterlaboratorium. De moordenaar is waarschijnlijk nog aan boord.
«
»
01:10 Bull
Bull neemt de verdediging van New Yorks belangrijkste patholoog op zich wanneer zij wordt beschuldigd van geknoei met bewijsmateriaal.
«
»
02:00 Baywatch Hawaii
Het team jaagt op mannen die haaien verminken voor hun vinnen. Jason, die altijd al bang was voor haaien, leert de lokale traditie te accepteren dat haaien heilige beschermers zijn.
«
»
02:40 Baywatch Hawaii
Allie vindt op de bodem van de zee een goudstuk.
«
»
03:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers