TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De moord op een Elvis-imitator en de dood van een vogel blijken met elkaar verbonden te zijn. Greg ontdekt dat de slachtoffers en de plaatsen delict verwijzen naar een schaakspel.
«
»
12:50 Two And a Half Men
Alan ontdekt dat hij als puber werd gedumpt door zijn allereerste liefje, omdat Charlie haar had verleid.
«
»
13:15 Man with a Plan
Adams ouders komen onverwachts langs. Ze vertellen over hun verrassende plannen voor de toekomst.
«
»
13:40 Man with a Plan
Adam en zijn vrouw ontmoeten voor het eerst Lowells vrouw.
«
»
14:00 NCIS: New Orleans
Pride, Sebastian en Tammy reizen naar Zuid-Amerika, nadat Pride door een voormalige collega is gevraagd te helpen bij een geheime operatie.
«
»
14:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een rock-'n-rollgroupie wordt dood aangetroffen in een limousine en niet veel later blijkt er een prostituee vermist te zijn. Het CSI-team ontdekt dat een mysterieuze rockband betrokken is.
«
»
15:35 Scorpion
Het team trekt voor Sylvesters verjaardag naar een renaissance-festival. Een motorbende komt al snel roet in het eten gooien.
«
»
16:30 NCIS
McGee keert terug naar zijn oude school wanneer een paswoord dat hij er gebruikte als tiener gelinkt wordt aan een recente moord.
«
»
17:20 Friends
Monica en Chandler proberen hun geloftes te schrijven, maar ze hebben er allebei moeite mee. Hun vrienden proberen hen te helpen door herinneringen op te halen.
«
»
17:50 Friends
Monica heeft haar Porsche terug. Er ontstaat al snel een conflict wanneer blijkt dat Rachel de enige is die er nog nooit mee mogen rijden heeft. Intussen trekken Chandler en Monica naar Las Vegas.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Alan voelt zich niet langer goed in zijn relatie met Donna en op aanraden van Charlie maakt hij het uit.
«
»
18:40 Man with a Plan
Als Adam zijn vader eindelijk kan overtuigen om naar de dokter te gaan, komt hij een aantal zaken over hem te weten.
«
»
19:10 Man with a Plan
Adam en Don ontdekken een slinkse manier om uit de problemen te blijven.
«
»
19:40 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
20:35 CSI: NY
Wanneer een verkrachter dood wordt aangetroffen in een pakhuis, is het aan het CSI-team om uit te zoeken of een van zijn slachtoffers achter de moord zit.
«
»
21:30 CSI: NY
Mac wordt benaderd door Tessa James. De vrouw beweert informatie te hebben over een mogelijke moord. Voor ze echter kunnen afspreken, wordt Tessa vermoord.
«
»
22:25 CSI: NY
Het CSI-team onderzoekt de moord op een student van de Archford Academy, een prestigieuze school in Manhattan. Tijdens het onderzoek blijkt dat het er op de academie allesbehalve zedig aan toe ging.
«
»
23:20 CSI: NY
Tijdens een schermutseling tussen twee mannen komt een van hen om het leven. Wanneer het team ter plaatse komt, ontdekken ze dat het slachtoffer een jonge vrouw is die zich verkleed had als oude man.
«
»
00:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een rock-'n-rollgroupie wordt dood aangetroffen in een limousine en niet veel later blijkt er een prostituee vermist te zijn. Het CSI-team ontdekt dat een mysterieuze rockband betrokken is.
«
»
01:25 NCIS: New Orleans
Pride, Sebastian en Tammy reizen naar Zuid-Amerika, nadat Pride door een voormalige collega is gevraagd te helpen bij een geheime operatie.
«
»
02:10 The Time Traveler's Wife
Clare is al haar hele leven verliefd op Henry. Ze gelooft dat hun liefde voorbestemd is, maar hun relatie is zeer gecompliceerd omdat Henry door een genetische afwijking ongewild tijdsprongen maakt.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers