TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De dakloze Jeremy Sikes wordt dood aangetroffen in een steegje nadat hij een groot geldbedrag had gewonnen in een casino.
«
»
12:10 Two And a Half Men
Evelyns nieuwe vriend Teddy wil Charlie en Alan voor zich winnen en nodigt hen uit om met zijn privévliegtuig naar een bokswedstrijd in Las Vegas te gaan.
«
»
12:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will Smith interviewt de verschillende personages van de cast van 'The Fresh Prince of Bel Air'. Behalve grappige bloopers gunt hij u ook eeen kijkje achter de schermen van deze succesvolle reeks.
«
»
13:00 The Fresh Prince Of Bel-Air
Carlton, Will, Hilary en Ashley gaan samen naar een paardenrace kijken. Carlton raakt er gefascineerd door de paarden en beslist om zelf een oud racepaard te adopteren.
«
»
13:30 NCIS: New Orleans
De adoptiezoon van Loretta Wade roept de hulp in van Pride: hij werd aangevallen in het huis van zijn vriendin en die laatste is spoorloos verdwenen.
«
»
14:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Sara onderzoekt de moord op een man die uit een kanaal in Las Vegas werd opgevist. In de rugzak van het slachtoffer wordt een bom ontdekt.
«
»
15:20 Scorpion
Team Scorpion werkt nog steeds samen met Collins om het einde van de mensheid te verijdelen. Cabe neemt een beslissing die zijn carrière kan bedreigen.
«
»
16:10 NCIS
Sloane is ervan overtuigd dat de man die haar heeft gefolterd in Afghanistan en nadien tijdens haar redding werd gedood eigenlijk nog in leven is en ergens in DC rondloopt.
«
»
17:05 Friendse
Iedereen heft het glas op de verloving van Chandler en Monica. Phoebe kondigt aan dat ze graag zou optreden op de bruiloft.
«
»
17:35 Friendse
Iedereen is druk bezig met het plannen van de bruiloft. Phoebe trekt in bij Ross en brengt haar massagesalon mee.
«
»
18:05 Two And a Half Men
Jake gaat voor het eerst naar de middelbare school. Hij is nerveus en Charlie en Alan maken het alleen maar erger met hun indianenverhalen.
«
»
18:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Phil neemt deel aan een golftornooi. Omdat Carlton een seminarie gaat bijwonen, kan hij deze keer niet meegaan als zijn golfpartner. Wanneer Will zijn plaats inneemt, wordt Carlton jaloers.
«
»
19:10 The Fresh Prince Of Bel-Air
Hilary heeft niemand minder dan William Shatner kunnen strikken als praatgast in haar talkshow.
«
»
19:45 Belgian Red Flames - Kosovo
Verslag van België - Armenië, vijfde WK-kwalificatiewedstrijd van de Belgian Red Flames, live vanuit het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven.
«
»
22:15 CSI: NY
Het lichaam van een vrouw wordt opgevist uit de Hudsonrivier. Het slachtoffer draagt papieren bij zich waaruit blijkt dat zij zich uitgaf voor Carvers zus.
«
»
23:10 CSI: NY
Een winkeleigenaar wordt dood teruggevonden. Tijdens de ondervraging van zijn personeel is er één assistente - Alena Maybrook - die de lippen stijf op elkaar houdt.
«
»
00:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Sara onderzoekt de moord op een man die uit een kanaal in Las Vegas werd opgevist. In de rugzak van het slachtoffer wordt een bom ontdekt.
«
»
01:10 NCIS: New Orleans
De adoptiezoon van Loretta Wade roept de hulp in van Pride: hij werd aangevallen in het huis van zijn vriendin en die laatste is spoorloos verdwenen.
«
»
02:05 MacGyver (2016)
Angus MacGyver zet zijn unieke vaardigheden in als lid van de Phoenix Foundation, een geheime organisatie binnen de Amerikaanse regering.
«
»
02:45 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers