TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:50 Two And a Half Men
Tijdens een double date wil Alan de rekening weer aan zijn broer overlaten, maar Charlie geeft zijn gierige broer een koekje van eigen deeg.
«
»
12:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wills vrienden vinden dat hij te weinig tijd met hen doorbrengt en ze nodigen hem uit op een feestje. Will vertelt Lisa dat hij met zijn vrienden gaat basketballen.
«
»
12:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wanneer Will en Carlton geld afhalen, worden ze overvallen. Will wordt door een kogel geraakt en hij belandt in het ziekenhuis.
«
»
13:00 The Simpsons
In een poging om hun gezinsleven nieuw leven in te blazen, laat Marge iedereen zijn elektronische apparaten inleveren en krijgt iedereen de opdracht om naar de boekwinkel te gaan.
«
»
13:25 Special Victims Unit
Een gerenommeerde bankierster dient klacht in tegen een van haar klanten. Ze beweert dat de man - een miljonair - haar verkracht heeft.
«
»
14:20 Madam Secretary
Jay en Kat proberen om via het normale vluchtelingenproces LGBQT-immigranten het land in te laten komen. Hun plan ontrafelt echter snel wanneer een land zijn grens sluit.
«
»
15:10 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team werkt samen met de FBI om een terroristische groep in Los Angeles te vinden die zich vermoedelijk voorbereidt op een dreigende aanval.
«
»
16:00 NCIS
Het team onderzoekt het lichaam van een vermoorde Navy-luitenant, dat gevonden werd op een lokaal kerkhof. Gibbs en McGee moeten op medisch onderzoek alvorens ze hun werk kunnen hervatten.
«
»
16:55 The Simpsons
Jake begint aan een verhoor om een verdachte tot een bekentenis te dwingen. Maar als commissaris Holt een bezoek aan de opera overslaat om Jake te helpen, krijgen ze ruzie over de aanpak.
«
»
17:20 Friends
De avond voor de trouwplechtigheid is Ross bloednerveus. Gary stelt voor dat de jongens meegaan op patrouille in zijn politiewagen. Het belooft een spannende avond te worden.
«
»
17:50 Friends
Gary vindt dat het tijd is dat Phoebe bij hem intrekt. Maar vooraleer hij haar het voorstel doet, vraagt hij raad aan de rest van het gezelschap.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Charlie staat voor een enorm dilemma: hij moet kiezen tussen zijn vriendin Lydia en zijn huishoudster Berta. De twee dames vliegen elkaar immers voortdurend in de haren.
«
»
18:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Terwijl Will nog steeds van zijn schotwonde herstelt, doet hij Lisa nogmaals een huwelijksaanzoek. Zij wordt overstelpt door medelijden en voelt zich verplicht om 'ja' te zeggen.
«
»
19:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Omdat ze voortdurend met elkaar kibbelen, raadt Phillip Will en Lisa aan om voorhuwelijkse therapie te volgen.
«
»
19:45 Highway Thru Hell Canada
De Coquihalla is een van de meest verraderlijke grote snelwegen ter wereld. De autobaan loopt door de steile bergpassen van Brits-Columbia en wordt vaak geteisterd door barre weersomstandigheden.
«
»
20:45 Uefa Europa League
Verslag van Antwerp - Fenerbahçe op speeldag vier in de groepsfase van de UEFA Europa League, live vanuit het Bosuilstadion.
«
»
23:10 America's Top Dog
In 'America's Top Dog' moeten K9-honden het tegen elkaar opnemen op een uiterst moeilijk hindernissenparcours. Wie zet de beste prestatie neer?
«
»
00:15 Madam Secretary
Jay en Kat proberen om via het normale vluchtelingenproces LGBQT-immigranten het land in te laten komen. Hun plan ontrafelt echter snel wanneer een land zijn grens sluit.
«
»
01:15 Special Victims Unit
Een gerenommeerde bankierster dient klacht in tegen een van haar klanten. Ze beweert dat de man - een miljonair - haar verkracht heeft.
«
»
02:10 The gift
Het leven gaat zoals gepland voor het jonge, gelukkig getrouwde koppel Simon en Robyn. Tot een toevallige ontmoeting met een van Simons oude schoolvrienden hun leven op z'n kop zet.
«
»
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers