TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Simpsons
Maggie raakt bezeten door een oude demon. Lisa ontdekt het bestaan van een griezelig perfecte variant van haar familie in een ander universum, en Homer doet aan autokannibalisatie.
«
»
12:05 Lethal Weapon
Murtaugh beseft dat hij niet meer dezelfde capaciteiten heeft als vroeger. Cole onderzoekt de moord op een bokser.
«
»
12:55 Madam Secretary
Henry is het niet eens met de president en Elizabeth, wanneer zij weigeren met terroristen te onderhandelen over de vrijlating van een Amerikaanse CIA-agent.
«
»
13:50 NCIS: Los Angeles
Een zeer doordachte bankroof, waarbij slechts één kluis werd gestolen, leidt het NCIS-team naar het corrupte bedrijf van Veronica Stephens.
«
»
14:45 NCIS
McGee ontdekt dat zijn appartement overhoop is gehaald. De dader was op zoek naar een waardevol item.
«
»
15:40 The Simpsons
Opa krijgt een gehoorapparaat en hoort nu eindelijk wat iedereen over hem zegt. Ondertussen komt dr. Skinner erachter dat zijn moeder altijd een groot geheim voor hem heeft verzwegen.
«
»
16:15 Friends
Terwijl Rachel onderweg is naar Londen om Ross te vertellen dat ze nog steeds van hem houdt, verwittigt Phoebe de anderen.
«
»
16:40 Friends
Tijdens de huwelijksceremonie spreekt Ross Rachels naam uit in plaats van die van zijn verloofde Emily.
«
»
17:10 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wills vader Lou daagt plotseling op. Phil en Vivian hebben het niet op hem begrepen omdat hij Will en Vy destijds in de steek heeft gelaten.
«
»
17:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Een vreemde doet een genereus bod op het landgoed van de Banks. Het gezin haalt herinneringen op over de goede tijd die ze er hadden.
«
»
18:10 Two And a Half Men
Charlie raakt terug gewend aan zijn vrijgezellenleventje, terwijl Alan het moeilijk heeft na zijn breuk met Kandi.
«
»
18:40 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
19:40 Belgian Red Flames
Verslag van de derde WK-kwalificatiewedstrijd van de Belgian Red Flames tegen Kosovo, live vanuit het King Power @ Den Dreef Stadion in Leuven.
«
»
22:15 CSI: Miami
Boekhouder Henry Duncan wordt dood aangetroffen op het strand nadat hij op zee door een motorboot werd aangevaren. Het team ontdekt dat hij op het punt stond een groot geheim te ontrafelen.
«
»
23:10 CSI: Miami
Horatio en Walter onderzoeken de moord op Chelsea Bartlett, die dood werd aangetroffen op het strand. De modus operandi wijst in de richting van seriemoordenaar Esteban Navarro.
«
»
00:05 CSI: Miami
Horatio en Ryan onderzoeken de moordpoging op tennisleraar Larry Hopper. De man werd enkele jaren eerder aangeklaagd omdat hij een minderjarige jongen zou hebben misbruikt.
«
»
01:00 CSI: Miami
Horatio onderzoekt de moord op journaliste Denise Banes. In haar appartement worden DNA-sporen van gemeenteraadslid Randall Stafford aangetroffen. Calleigh neemt een drastische beslissing.
«
»
02:00 CSI: Miami
Josh Avery wordt dood aangetroffen en Ryan Wolfe is de hoofdverdachte. Ryan besluit Sam, de vriendin van Josh, aan de tand te voelen.
«
»
03:00 Van Helsing
De groep zit vast in het ondergrondse lab 'The Farm' en krijgt te maken met een wilde vampier en dodelijke straling. Mohamad raakt onderweg met iemand bevriend.
«
»
03:45 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers