TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:30 The Fresh Prince Of Bel-Air
Omdat Philip wil weten wat zijn dochter Ashley tijdens haar afspraakje uitspookt, huurt hij Will in om een oogje in het zeil te houden.
«
»
11:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Een autoverkoper overtuigt Will ervan om voor hem te komen werken. Will wordt de beste verkoper en de baas wil dat hij voltijds komt werken en dus stopt met studeren.
«
»
12:15 That '70s Show
Jackie heeft de afwijzing van Fez niet goed verteerd en zweert hem dit betaald te zetten. Fez is niet onder de indruk van de pesterijen van zijn huisgenote.
«
»
12:35 The Simpsons
Marge en Lisa maken van een treurig voorval een succesvolle grafische roman en musical, maar hun ego zit in de weg en creatief raken ze het niet eens.
«
»
13:05 Lethal Weapon
Murtaugh maakt zich druk over een lopend moordonderzoek. Cole heeft het moeilijk nu Natalie verloofd is.
«
»
13:55 Madam Secretary
Aangezien de shutdown van de regering geen tekenen van vooruitgang vertoont, moet Elizabeth onderhandelen over een overeenkomst tussen het Witte Huis en de oppositie.
«
»
14:50 NCIS: Los Angeles
Adjunct-directeur Ochoa helpt het NCIS-team bij een geheime operatie die verband houdt met een terroristische groepering die voor extreme militaire macht pleit.
«
»
15:45 NCIS
Abby wordt gevonden en is in het bezit van een bom. Het team ontdekt dat de leider van de groep waarvoor ze werkt, is vermoord.
«
»
16:40 The Simpsons
Homer ontdekt dat Maggie een fluitsavant is en introduceert haar als babyberoemdheid. Fat Tony is onder de indruk van de smaak van Marge. Hij laat haar zijn bordeel opnieuw inrichten.
«
»
17:10 Friends
Rachel voelt zich ongelukkig nu Ross met Emily in het huwelijk zal treden. De droom dat zij en Ross op een dag terug bij elkaar zullen zijn, wordt zo voorgoed aan diggelen geslagen.
«
»
17:35 Friends
Ross en Emily versturen in alle haast de uitnodigingen voor hun huwelijk, dat volgende maand in Engeland zal plaatsvinden. Ross twijfelt of hij Rachel al dan niet moet uitnodigen.
«
»
18:05 The Fresh Prince Of Bel-Air
Jazz gaat trouwen met een vrouw die pas is vrijgelaten uit de gevangenis. Will staat erop dat het trouwfeest bij de familie Banks wordt gehouden.
«
»
18:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will plant een romantisch weekend met zijn vriendin in Palm Springs. Lisa wil dat Will eerst haar vader ontmoet voor ze vertrekken.
«
»
19:05 That '70s Show
Kitty en Red leiden enkele potentiële kopers rond in hun huis. Na een slechte ervaring met marihuana besluit Hyde te stoppen met blowen.
«
»
19:35 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Er wordt ingebroken bij Navy-kapitein Dean Hadlow. De man was op het moment van de inbraak op bezoek bij de Pakistaanse generaal Omer Abidi.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Een zeer doordachte bankroof, waarbij slechts één kluis werd gestolen, leidt het NCIS-team naar het corrupte bedrijf van Veronica Stephens.
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
Het team wordt vergezeld door NCIS-agent Nicole DeChamps nadat een marinier met een voorgeschiedenis van PTSS verdwijnt na een dronken en wanordelijke ruzie.
«
»
23:15 NCIS: Los Angeles
Als het hoofd logistiek van een wapenstation van de marine instort, moet het NCIS-team uitzoeken of dit een terreurdreiging is of het gevolg is van stress.
«
»
00:15 Madam Secretary
Aangezien de shutdown van de regering geen tekenen van vooruitgang vertoont, moet Elizabeth onderhandelen over een overeenkomst tussen het Witte Huis en de oppositie.
«
»
01:15 Lethal Weapon
Murtaugh maakt zich druk over een lopend moordonderzoek. Cole heeft het moeilijk nu Natalie verloofd is.
«
»
02:10 Van Helsing
De groepen van Julius en Dmitri krijgen het aan de stok tijdens een belegering van het ziekenhuis. De overlevenden overwegen om het gebouw definitief te verlaten.
«
»
02:55 Van Helsing
Mohamad probeert in leven te blijven en de overlevenden in te halen die met Axel op weg zijn naar zijn vroegere militaire basis, die helemaal verlaten blijkt te zijn.
«
»
03:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers