TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Carlton hebben hun oog laten vallen op twee sexy Franse studentes. Ze beramen een plan om iedereen het huis uit te werken en de dames op een gezellige avond te trakteren ten huize Banks.
«
»
12:10 The Fresh Prince Of Bel-Air
De dertienjarige Ashley is het beu dat haar ouders haar nog steeds behandelen als hun 'kleine meid'. Haar relatie met Kevin wordt serieus: beiden voelen zich erg tot elkaar aangetrokken.
«
»
12:35 That '70s Show
Jackie wil een job aannemen bij een televisiezender in Chicago, tenzij Hyde haar ten huwelijk vraagt. Donna tracht te voorkomen dat Eric naar Afrika vertrekt.
«
»
13:00 The Simpsons
Homer raakt bevriend met een vrouw die net zo reageert als hij, als Mr Burns de andere Simpsons inhuurt als inwonend virtual-realitygezin.
«
»
13:25 Supernatural
Dean en Sam bundelen hun krachten met een onverwachte bondgenoot. De uitkomst zal hun levens veranderen. Ondertussen wordt Heaven geconfronteerd met een aanval van een duistere kracht.
«
»
14:15 Blue Bloods
Een rechercheur in een maffiazaak wordt vermoord. Garrett wordt buiten zijn huis aangesproken door een SWAT-team na een valse melding.
«
»
15:05 NCIS
De moord op een onderofficier lijkt op de signatuur van een seriemoordenaar. Het team zoekt uit of er een copycat de moord heeft gepleegd.
«
»
16:00 NCIS
Na de dood van een gepensioneerde marineluitenant ontdekt het team dat de zoon van het slachtoffer zestien jaar geleden veroordeeld was geweest voor moord.
«
»
16:55 The Simpsons
Als hij ontdekt dat Bart fan is van het verkeerde footballteam, neemt Homer zijn gezin mee op een 'haattrip' naar Boston.
«
»
17:25 Friends
Chandler begint opnieuw een relatie met zijn vroegere vriendin Janice, die net gescheiden is en via het internet weer met Chandler in contact is gekomen. Joey is helemaal niet blij met haar terugkeer.
«
»
17:50 Friends
Ross moet een speech geven in het museum en iedereen wil hem steunen. Helaas hebben ze nog maar twintig minuten voor ze moeten vertrekken en niemand is op tijd klaar, behalve Ross.
«
»
18:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Carlton zijn dringend op zoek naar een manier om snel veel geld te verdienen.
«
»
18:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip roept Will op het matje. Hij maant zijn neef aan om zich een deftig kapsel aan te meten en zich voortaan wat conservatiever te kleden. Wanneer Will weigert, zet oom Philip hem aan de deur.
«
»
19:15 That '70s Show
Eric wil niet meer van zijn beslissing afwijken en hij maakt zich stilaan op voor zijn vertrek naar Afrika.
«
»
19:45 Storage Wars
Wanneer de huur van een bepaalde opslagruimte niet op tijd betaald wordt, mag de inhoud van deze locker middels een veiling verkocht worden.
«
»
20:10 Storage Wars
Wanneer de huur van een bepaalde opslagruimte niet op tijd betaald wordt, mag de inhoud van deze locker middels een veiling verkocht worden.
«
»
20:35 Crank
Een huurmoordenaar wordt vergiftigd door zijn rivaal. Om te verhinderen dat het gif zijn hart doet stoppen, moet hij zijn adrenalinegehalte constant op het maximum houden.
«
»
22:25 Doomsday Caught On Camera
Vier dappere brandweerlieden vechten om te overleven terwijl een woedende bosbrand hun vrachtwagen verwoest. Een monsterlijke modderstroom decimeert een hele buurt.
«
»
23:25 Pawn Stars
We geven plankgas met de Pawn Stars als de jongens een op maat gemaakte Ford Roaster uit 1932 bekijken. De kilometerteller geeft amper 800 aan, dus de vraagprijs zou een obstakel kunnen worden.
«
»
23:50 Pawn Stars
Ze gebruiken hun expertise om de spullen van hun klanten op waarde te schatten, de taxaties worden hun niet altijd in dank afgenomen.
«
»
00:20 Blue Bloods
Een rechercheur in een maffiazaak wordt vermoord. Garrett wordt buiten zijn huis aangesproken door een SWAT-team na een valse melding.
«
»
01:10 Pan
Peter, een wees, wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht. Daar aangekomen wordt hij de redder van de inboorlingen en leidt hij een opstand tegen de gemene piraten van Neverland.
«
»
03:00 National Lampoon's Loaded Weapon
De rebelse politie-inspecteur Jack Colt krijgt een nieuwe partner: de plichtsgetrouwe Wes Luger. De kersverse partners houden er heel eigen onderzoeksmethoden op na die mijlenver uit elkaar liggen.
«
»
04:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers