TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 MacGyver (2016)
Het team steelt een zeldzaam schilderij in de hoop een illegale kunsthandelaar te pakken te krijgen. Riley belandt ondertussen in een moeilijke situatie wanneer haar vader plots terugkeert.
«
»
12:15 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:05 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:55 Criminal Confessions
Een eerstejaarsstudent wordt spoorloos vermist, bezorgde vrienden en familie praten met de politie over zijn laatste verblijfplaats.
«
»
14:45 Criminal Confessions
Wanneer een vrouw thuiskomt en ontdekt dat haar ex-man doodgeschoten is in het huis dat ze nog steeds delen, beginnen rechercheurs aan een reis van twee jaar.
«
»
15:40 Border Force USA: The Bridges
Een familie die door de bendes uit Honduras is verdreven, zoekt asiel in Amerika. Bij de World Trade Bridge doorzoeken functionarissen een vrachtauto.
«
»
16:35 Border Force USA: The Bridges
Een jonge jongen arriveert bij een van de bruggen en zijn verhaal over pech lijkt niet te passen bij zijn nieuwe kleren en uiterlijk, dus agenten moeten het verder onderzoeken.
«
»
17:30 Border Force USA: The Bridges
Aan de Hidalgo-brug proberen asielzoekers in de rij te springen, waardoor ambtenaren de brug moeten sluiten. Er worden twee zakken met snoep gevonden, gewikkeld in een zeildoek.
«
»
18:25 Border Force USA: The Bridges
Dagtrippers kunnen in Mexico goedkoop pillen op recept kopen, wat een voortdurende uitdaging vormt voor grensbeambten. Een nieuwe rekruut die op zoek is naar haar eerste drugsvangst, wordt beloond.
«
»
19:25 Coast Guard: Mission Critical
n de Florida Keys roept een zeilboot de kustwacht om hulp, en de enige manier om de kapitein en zijn boot te redden, is door een sprong in het diepe te wagen.
«
»
20:25 Hot Pursuit
Een gespannen politieagente die altijd volgens het boekje werkt, moet de sexy en onbevangen weduwe van een grote drugsbaron beschermen.
«
»
22:15 Sherlock Holmes: A Game of Shadows
1891. Wanneer de kroonprins van Oostenrijk dood wordt aangetroffen, wijst alles op zelfmoord. Maar volgens Sherlock Holmes werd de prins vermoord.
«
»
00:35 Blue Bloods
Een verpleegster is slachtoffer geworden van huiselijk geweld. Een vrouw die in een verlaten huis woont, zet een kind op de wereld.
«
»
01:25 Blue Bloods
Eddie houdt een oude bekende uit haar schooltijd tegen. Frank aarzelt om in het onberispelijke dossier te duiken van een politieman die positief getest heeft op het gebruik van marihuana.
«
»
02:10 Scorpion
Het team wordt opgeroepen om een groep wandelaars uit de nood te helpen. Tijdens de missie stort hun helikopter echter neer. Sylvester stelt alles in het werk om de zwaargewonde piloot te redden.
«
»
02:50 Scorpion
Het team neemt een vrouw in bescherming die bereid is te getuigen tegen een drugskartel.
«
»
03:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers