TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:55 Two And a Half Men
Wanneer Chelsea enkele naaktfoto's ontdekt op de gsm van Charlie maakt ze het uit.
«
»
12:20 Two And a Half Men
Chelsea en Evelyn ontmoeten elkaar voor de eerste keer. Meteen wordt duidelijk dat Charlie zijn moeder niet op de hoogte heeft gebracht van zijn verloving.
«
»
12:45 Highway Thru Hell Canada
De jongens drinken een pilsje en gunnen je een blik achter de schermen van hun werk in een barre winter vol obstakels.
«
»
13:30 Zoo
Het team wordt omgeven door toxische stoffen en zit opgesloten in een vliegtuig. Clementine gaat bevallen.
«
»
14:20 Supergirl
Met Ben Lockwood die opnieuw de kop opsteekt en Manchester Black met zijn team heeft Supergirl haar handen meer dan vol.
«
»
15:10 NCIS: New Orleans
Het NCIS-team onderzoekt de moord op Pattons vriend. Een voormalige marine SEAL wordt neergeschoten door een voorbij rijdende auto terwijl Patton hulpeloos toekeek.
«
»
15:55 NCIS
Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is.
«
»
16:45 Friends
Monica en Chandler bereiden zich nerveus voor op de komst van een afgevaardigde van het adoptiebureau.
«
»
17:05 Friends
Monica wil haar goed hart nog eens tonen en besluit voor de hele bende een overheerlijke maaltijd te bereiden ter ere van Thanksgiving. Ze wordt echter razend wanneer iedereen te laat is.
«
»
17:30 Friends
Nerveus en gespannen vertrekken Monica en Chandler naar Texas. Ze zullen er kennismaken met de zwangere Erica Simmons. Die overweegt om haar kind door hen te laten adopteren.
«
»
18:00 Two And a Half Men
Wanneer Alan geobsedeerd raakt door modelbouwwagentjes, acht Chelsea de tijd rijp om hem te koppelen aan een van haar vriendinnen. Dat blijkt Charlies stalkster Rose te zijn.
«
»
18:25 Two And a Half Men
Chelsea en Charlie maken ruzie wanneer zij hem voorstelt om bij haar in te trekken. Charlie mag dan wel verloofd zijn met haar, hij wil nog steeds zijn eigen plek.
«
»
18:50 That '70s Show
De broer van Mitch stapt in het huwelijksbootje. Mitch vindt het spijtig dat hij geen vriendin heeft om hem op het feest te vergezellen.
«
»
19:20 The Simpsons
Jake begint aan een verhoor om een verdachte tot een bekentenis te dwingen. Maar als commissaris Holt een bezoek aan de opera overslaat om Jake te helpen, krijgen ze ruzie over de aanpak.
«
»
19:45 Highway Thru Hell Canada
Wanneer Heavy Rescue ermee moet ophouden of de Coq moet verlaten, trekt het team naar het noorden, op zoek naar een nieuwe 'Highway Thru Hell'.
«
»
20:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team wordt opgeroepen om op onderzoek uit te gaan wanneer er een melding binnenkomt dat de familie Conner al meer dan een maand wordt vermist.
«
»
21:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Er breekt chaos uit op het politiebureau van Las Vegas wanneer een tiener het vuur opent op de aanwezigen. In de chaos die ontstaat, gijzelt de schutter een vrouw.
«
»
22:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De CSI-teamleden openen de jacht op een kannibalistische moordenaar. Deze kannibaal maakt er een culinaire ervaring van door lichaamsdelen van zijn slachtoffers te fileren en kruiden.
«
»
23:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt de internetgerelateerde moord op de vrouw van een prominente casino-eigenaar.
«
»
00:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team.
«
»
00:55 Supergirl
Met Ben Lockwood die opnieuw de kop opsteekt en Manchester Black met zijn team heeft Supergirl haar handen meer dan vol.
«
»
01:40 Zoo
Het team wordt omgeven door toxische stoffen en zit opgesloten in een vliegtuig. Clementine gaat bevallen.
«
»
02:20 Highway Thru Hell Canada
Wanneer Heavy Rescue ermee moet ophouden of de Coq moet verlaten, trekt het team naar het noorden, op zoek naar een nieuwe 'Highway Thru Hell'.
«
»
03:05 NCIS: New Orleans
Een luitenant-ter-zee van een welvarende familie uit New Orleans komt tijdens een liefdadigheidsgala op een noodlottige manier ten val. Was zijn dood een ongeluk of kwaad opzet?
«
»
03:50 NCIS: New Orleans
De 'dochter' van Elvis Bertrand wordt gekoppeld aan een NCIS-moordzaak, dus vraagt hij Pride om haar onschuld te bewijzen.
«
»
04:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Buitenland' (VIER)

Harold en zijn zoon Viktor uit Wetteren zoeken een extra vakantiehuisje in een surfparadijs want Viktor is een fervente surfer. Budget: 160.000 euro. 'Huizenjagers Buitenland' zit deze week in Portugal? Vinden de makelaars hét droomstulpje voor de deelnemende duo's?

'Huizenjagers Buitenland', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers