TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:55 NCIS
Door een ontploffing op een militaire begraafplaats komt een crypte met lichaamsdelen bloot te liggen. Het NCIS-team moet de families van de slachtoffers inlichten om een verband te vinden.
«
»
12:45 NCIS
Een marinier die dood was verklaard, ontwaakt plots op de autopsietafel van Ducky. Het team probeert uit te vinden wie de man voor dood heeft achtergelaten en ontdekt een link met Gibbs' verleden.
«
»
13:30 NCIS
Het NCIS krijgt een anoniem telefoontje waarin wordt gewaarschuwd voor een aanslag. De twee agenten die het telefoontje onderzoeken, komen om het leven.
«
»
14:25 NCIS
McGee staat onder zware druk tijdens het onderzoek naar de moord op een officier, want de moordenaar blijkt geïnspireerd te zijn door McGees laatste boek.
«
»
15:15 NCIS
Shepard maakt een grote fout wanneer ze in haar eentje een man ontmoet die meer informatie zou vrijgeven over La Grenouille.
«
»
16:05 NCIS
Een blinde fotograaf heeft het lichaam van een politieofficier op film vastgelegd. Het NCIS-team maakt handig gebruik van zijn speciale inzichten om deze misdaad op te lossen.
«
»
17:00 NCIS
Wanneer Jenny voor een belangrijke conferentie naar het buitenland moet, krijgt Gibbs de leiding over het team.
«
»
18:00 NCIS
Jenny keert terug uit Europa met het nieuws dat het hele NCIS-team verplicht wordt om een leugendetectortest van Binnenlandse Veiligheid te ondergaan.
«
»
18:50 NCIS
Tony komt oog in oog te staan met La Grenouille. Shepard bekent aan Gibbs dat zij Tony de opdracht had gegeven om de zaak te onderzoeken.
«
»
19:45 NCIS
Tijdens een autopsie doet Ducky een schokkende ontdekking waardoor het onderzoek naar de moord op een officier verandert in een zoektocht naar een vermist kind.
«
»
20:40 NCIS
Mann helpt Gibbs bij het onderzoek naar de moord op een kapitein die toegang had tot uiterst geheime informatie. Gibbs ontdekt dat een van de verdachten zijn ex-vrouw is.
«
»
21:40 NCIS
Ducky ontdekt dat een van de lijken die hij tijdens zijn sessies gebruikt om research op te verrichten, het slachtoffer van een moord is.
«
»
22:35 NCIS
Het NCIS-team wordt erbij gehaald om te voorkomen dat een marineofficier zelfmoord pleegt door van het dak te springen.
«
»
23:35 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt op volle zee een mysterieus sterfgeval op een geheim onderzoeksschip. Het vaartuig heeft een dodelijk geheim dat ook Gibbs en co het leven zou kunnen kosten.
«
»
00:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Sara en Morgen onderzoeken de aanslag die werd gepleegd op een advocatenkantoor. Op de plaats delict vinden ze echter geen enkele aanwijzing.
«
»
01:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Catherine duikt onder nadat de huurmoordenaars van Mark Gabriel haar probeerden te vermoorden. Ze ontdekt echter al snel dat niet Gabriel maar iemand anders wel eens de opdrachtgever zou kunnen zijn.
«
»
02:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het heeft gemunt op vrouwen. Ze ontdekken dat hij met de lichaamsdelen van zijn slachtoffers zijn droomvrouw probeert na te maken.
«
»
02:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Ivan is in de gevangenis vergiftigd met rattengif en wordt met de ambulance afgevoerd. Tijdens de rit worden ze aangevallen door leden van de Russische maffia.
«
»
03:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers