TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Why Women Kill
Alma, die zich nu erg op haar gemak voelt met haar positie in de Garden Club, besluit zich kandidaat te stellen voor het vrijgekomen presidentschap. Met het overlijden van Isabel wordt Rita uit de gevangenis bevrijd.
«
»
03:20 Why Women Kill
Om haar glorie, bekendheid en nieuw glamoureuze leven te beschermen, verzint Alma een wanhopig en dramatisch plan nadat Verns onderzoek tot zijn nieuwe schoonfamilie leidt.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Cold Case
Lilly en het team richten hun aandacht op een moord in 1967 wanneer een lichaam wordt ontdekt op de bodem van een eendenvijver. Het slachtoffer, geÔdentificeerd als een borstelverkoper, had toegang tot privť-informatie van de bewoners.
«
»
08:50 ER
Carter mist zijn zwangere vriendin, die teruggekeerd is naar Afrika. Een vierkoppig gezin wordt de spoedafdeling binnengebracht met een zware koolstofmonoxidevergiftiging. De zwangere moeder van het gezin werd 's nachts wakker door weeŽn.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 CSI: Miami
De kidnapping van een gezin uit hun huis, leidt het team naar een onwaarschijnlijk verband met een drugsdealer.
«
»
10:50 FBI
Het team zoekt naar een ontvoerde studente. Jubal heeft een gespannen ontmoeting met Rina's moeder.
«
»
11:35 Unforgettable
De moord op de rechtsbijstandadvocate Mary leidt in eerste instantie naar haar kamergenoot Kevin, die vlakbij de plaats delict dronken in zijn auto in slaap is gevallen. Kevin krijgt echter een alibi verschaft door zijn vriend Joe.
«
»
12:15 NCIS
Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor. Ducky vindt het vreemd dat de passagiers er slechts met lichte verwondingen vanaf zijn gekomen.
«
»
13:05 Bones
Booth en Brennan kunnen zich niet ontspannen tijdens hun huwelijksreis. Ze besluiten een plaatselijke detective te helpen met het oplossen van een zaak.
«
»
13:50 Younger
Josh en zijn nieuwe vriendin zijn uitgenodigd voor de bedrijfspicknick van Empiricals, maar de dingen gaan niet zoals gepland. Tegelijkertijd probeert Liza haar gevoelens voor Charles verborgen te houden voor zijn ex-vrouw.
«
»
14:15 ER
Wanneer een psychotische patiŽnt naar huis wordt gestuurd, zweert hij dat hij wraak zal nemen op de artsen die hem niet wilden behandelen. De man zet zijn woorden om in daden en steelt een tank van het Amerikaanse leger.
«
»
15:05 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street herstellen langzaam weer na hun verlies.
«
»
15:30 Cold Case
Het team voert een dubbel onderzoek uit, op zoek naar sporen van een vermiste tiener en zijn vermoorde vader. Beiden waren verwikkeld in een duistere maffia-affaire en zonder succes in een getuigenbeschermingsprogramma geplaatst.
«
»
16:20 CSI: Miami
Horatio en zijn team moeten erachter komen waarom iemand de moeder van een deelneemster aan een kindershow heeft vermoord. Er komt meer duidelijkheid over een lugubere misdaad uit het verleden.
«
»
17:05 Unforgettable
Tijdens het onderzoek naar de fatale val van een tienermeisje, ontdekken Al en zijn team dat een ongewenste zwangerschap wellicht de aanleiding is geweest voor haar dood. Carries tante Edie gaat ieder gesprek over haar zus uit de weg.
«
»
17:55 FBI
Maggie gaat undercover in een kroeg om onderzoek te doen naar een anti-regeringsgroep die daar regelmatig samenkomt. Verschillende leden worden verdacht van een reeks bomaanslagen.
«
»
18:45 Criminal Minds
De jacht op een seriemoordenaar wordt persoonlijk als Reid door de man wordt ontvoerd. Hotchner, Gideon en het team kijken ontsteld toe hoe Reid wordt gemarteld als de sadistische seriemoordenaar alles via internet laat zien.
«
»
19:40 Bones
Het team vermoedt dat een spermadonor vermoord is door een ontevreden klant. Brennan gaat de strijd aan met een andere schrijver.
«
»
20:35 Point Break
De jonge FBI-agent Johnny Utah infiltreert in het milieu van Californische surfers om er de charmante bankovervaller Bodhi te kunnen klissen, want die wordt verdacht van een reeks overvallen.
«
»
22:55 CSI: Vegas
Het CSI-team onderzoekt een lichaam dat gevonden is in de luau-kuil van een hotel met een Hawaiiaans thema. Interne zaken begint vragen te stellen rondom Grissom en Sara's terugkeer naar het laboratorium.
«
»
23:55 Harrow
Een gemummificeerd lichaam wordt gevonden, dichtgemetseld in de muren van de kelder van een huis in een buitenwijk, wat Harrow en Grace ertoe brengt een misdaad uit het verleden te onderzoeken die al twintig jaar verborgen is.
«
»
00:55 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street herstellen langzaam weer na hun verlies.
«
»
01:30 ER
Wanneer een psychotische patiŽnt naar huis wordt gestuurd, zweert hij dat hij wraak zal nemen op de artsen die hem niet wilden behandelen. De man zet zijn woorden om in daden en steelt een tank van het Amerikaanse leger.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers