TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Cold Case
Er wordt een skelet van een kind gevonden. Het lijkt erop dat het kind in de jaren zestig is omgekomen. In de dossiers van deze tijd zit echter geen vermissingsmelding, waardoor er een spookbeeld ontstaat. Het lijkt precies op de verslaggever.
«
»
08:55 ER
Een tiener verzet zich tegen de inspanningen van dokter Benton om haar in een pleeggezin te plaatsen. Een bisschop ontfermt zich over de sombere dokter Kovac en dokter Corday ontvangt nieuws over haar wangedrag.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 CSI: Miami
Het team onderzoekt de moord op Mike, een dominee die in een achtergestelde buurt werkte. Hij probeerde er de jongeren weg te houden van een bende. Met de hulp van tipgevers probeert het CSI-team de buurt te redden.
«
»
10:55 Rizzoli & Isles
Maura's ex-exman, Edward Dunn wordt bewusteloos in een park gevonden naast het dode lichaam van een forensisch accountant, Michael Steele. die regelmatig overtredingen van organisaties aangaf. Jane neemt een belangrijke beslissing over haar carrière.
«
»
11:40 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de rituele moord op een jonge vrouw, ze vinden de meest gekke symbolen in het appartement van het slachtoffer. Ondertussen steggelt Castle met zijn dochter Alexis als ze hem vertelt dat ze bij haar vriend wil gaan wonen.
«
»
12:25 NCIS
Senator Patrick Kiley vraagt Gibbs om hulp wanneer zijn minnares wordt vermoord. Gibbs start het onderzoek en houdt de affaire geheim om het imago van Kiley niet te schaden.
«
»
13:10 Bones
Een hut in het bos brandt af en de lichamen van twee `heksen' worden ontdekt. Angela en Hodgins worden gearresteerd.
«
»
13:55 Younger
Het is Kerstmis in New York. Liza viert feest met Caitlin. Charles neemt een besluit.
«
»
14:20 ER
Carrie vreest dat haar collega's zullen ontdekken dat ze met Kim Legaspi aan het daten is. Het rapport van dokter Weaver over een werkgerelateerde verwonding brengt onvoorziene gevolgen met zich mee.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
Remi wordt geconfronteerd met een mogelijk dodelijke dreiging, wat de levens van de Varga-Murphy's volledig ontwricht. Haz en Holly komen oog in oog te staan met Holly's gewelddadige ex, waardoor hun veiligheid op het spel staat.
«
»
15:40 Cold Case
Rush en Valens heropenen de zaak uit 2001 waarbij een geliefde lokale deli-eigenaar, Frank Dicenzio, betrokken was, die blijkbaar werd doodgeslagen door zijn werknemer. Valens wordt benaderd door de broer van een veroordeelde moordenaar.
«
»
16:30 CSI: Miami
Het CSI-team gebruikt heel radicale technieken om de geheime gedachten van een man te achterhalen. De kerel dook helemaal bebloed op uit het niets, zonder dat hij zich herinnert wat hem overkomen is.
«
»
17:20 Castle
Alexis vraagt Castle's hulp om de onschuld van een ter dood veroordeelde te bewijzen, het probleem is echter dat zijn executie al over 72 uur gepland staat.
«
»
18:05 Rizzoli & Isles
Het lichaam van een begrafenisondernemer gevonden in een van zijn eigen lijkkisten. Tommy bezoekt zijn zoon TJ.
«
»
18:55 Criminal Minds
De BAU gaat naar Bethesda om vier moorden te onderzoeken in de tijdspanne van drie dagen langs de oostkust. De zaak wordt voor Alvez al snel persoonlijk. Alvez en zijn vriendin besluiten samen te gaan wonen.
«
»
19:40 Bones
Iedereen binnen het team probeert bewijs te vinden dat in de rechtszaal tegen de Gravedigger gebruikt kan worden.
«
»
20:35 Good Will Hunting
Will Hunting heeft een heel hoog IQ, maar heeft door zijn moeilijke jeugd geen opleiding gevolgd. Als hij als conciërge op een universiteit aan de slag gaat, wordt zijn intelligentie opgemerkt door de professor, die hem helpt zijn leven om te gooien.
«
»
22:45 Sex and the City
Aleksandr schermt zijn werk en vrienden af voor Carrie. Miranda past zich aan haar nieuwe leven in Brooklyn aan. Charlotte schrijft Elizabeth Taylor in voor een wedstrijd. Samantha maakt een sekstape met Smith.
«
»
23:20 Sex and the City
Aleksandr organiseert een etentje waar hij een schokerende mededeling doet. Een vriend van Carrie overlijdt en ze maakt een moeilijke keuze.
«
»
23:55 Friends
Rachel wordt dertig, maar dat is voor haar geen heuglijke dag. De dertigste verjaardag van Rachel roept bij de vrienden allerlei herinneringen op aan hun eigen dertigste verjaardag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers