TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Bones
Een schedel en een torso worden gevonden bij de school in Burtonsville. De overblijfselen blijken uiteindelijk te zijn van een vroegere klasgenoot van Brennan.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Cold Case
Stillman schakelt Lilly in om de moord op een achtjarige jongen in 1980 op te lossen. Een priester blijkt meer van de zaak af te weten, maar beroept zich op zijn geheimhouding.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Grey's Anatomy
Jackson heeft wat advies nodig en bezoekt zijn vervreemde vader, die hem op een nieuw pad in zijn carrière zet. Na hun gesprek stelt Jackson April voor om met Harriet naar Boston te verhuizen om de Harper Avery Foundation te leiden.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Katy Keene
Katy komt in een lastige situatie terecht met haar klanten. Pepper wordt geconfronteerd met wat ze van plan is, maar is verbaasd over het voorstel dat ze krijgt. Jorge ontdekt dat hij zijn felbegeerde plek bij Molly's Crisis zou kunnen verliezen.
«
»
14:45 Castle
Castle en Beckett doen onderzoek naar de dood van een internetbekendheid. Wanneer foto's van de plaats delict opduiken op een website, zijn ze bang dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan.
«
»
15:35 Friends
Janine dwingt Joey tot een keuze tussen haar en zijn vrienden. Rachel koopt een apothekerstafel uit een winkel waar Phoebe een gruwelijke hekel aan heeft.
«
»
16:00 Two and a Half Men
Alan leidt aan slapeloosheid, hij neemt Charlie's advies aan en probeert een keer hard te lopen op het strand. Ondertussen sluit Jake een deal met Charlie om niet te daten met de moeder van een meisje dat hij leuk vindt.
«
»
16:25 Cold Case
Rechercheur Rush onderzoekt haar oudste zaak tot nu toe: de moord op een jonge zwarte moeder in 1939. Lilly spoort de overlevende vrienden van het slachtoffer op om nieuw bewijsmateriaal te vinden.
«
»
17:15 Grey's Anatomy
Jackson deelt zijn grote nieuws met zijn collega's. Koracick en Levi vechten om de grootvader van een zwangere vrouw te redden als ze gaat bevallen en Maggie houdt een waakzaam oogje op Meredith.
«
»
18:05 Castle
Castle wordt knock out geslagen door een aantal criminelen, hij belandt in een compleet andere wereld waar hij Becket nooit ontmoet heeft.
«
»
18:55 Criminal Minds
Terwijl Hotchner de dood van Hayley probeert te verwerken, trekt het team naar Nashville, Tennessee, om er de moord op twee jonge vrouwen te onderzoeken. De slachtoffers werden allen in hun eigen huis omgebracht.
«
»
19:45 Bones
Er worden overblijfselen in de maag van een haai aangetroffen. Brennan en Booth hebben het over hun gecompliceerde relatie.
«
»
20:35 Dances With Wolves
Een soldaat uit de Amerikaanse Burgeroorlog ontwikkelt een band met een groep Lakota indianen. Aangetrokken door hun levensstijl, besluit hij zijn oude leven achter zich te laten en ontvangt de naam Dances With Wolves.
«
»
23:50 Assisen
Interactieve serie waarin de kijker thuis de jury vormt en beslist over schuld of onschuld. De kijker krijgt te maken met een moordzaak met één slachtoffer en één beschuldigde en heel wat getuigen.
«
»
00:40 Friends
Chandler is kwaad wanneer een mannenblad een cartoon van Ross plaatst. Zowel Chandler als Ross beweren de grap te hebben verzonnen. Phoebe irriteert Monica en Rachel met haar directheid. Joey gaat met tegenzin aan de slag als ober in Central Perk.
«
»
01:10 Two and a Half Men
Tijdens een dubbeldate krijgen Charlie en Alan ruzie over geld, de laatste kijkt namelijk elke keer de kat uit de boom wanneer de rekening op tafel komt.
«
»
01:35 The Fresh Prince of Bel-Air
Carlton leert een les in omgekeerde discriminatie wanneer hij een broederschap belooft.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Without a Trace
Samantha doet onderzoek naar een vrouw met geheugenverlies die misschien ook een moordenaar is. Jack's vader lijdt ondertussen aan de ziekte van Alzheimer en wil niet meer leven.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers