TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 Bones
Booth wordt ontvoerd door de beruchte Grave Digger-seriemoordenaar, die in een recent verleden ook een poging waagde om Bones en Hodgins levend te begraven.
«
»
08:25 Geen uitzending
«
»
09:25 Without a Trace
De minnares en de zoon van de Albanese gangster Sadik verdwijnen spoorloos. Samantha vraagt zich af of Jack meer geïnteresseerd is in het pakken van Sadik, dan in het vinden van zijn zoon.
«
»
10:15 Geen uitzending
«
»
11:15 Grey's Anatomy
Meredith bezorgt het ziekenhuis per ongeluk negatieve aandacht van de pers en probeert haar blunder recht te zetten.
«
»
12:05 Geen uitzending
«
»
13:10 Jane the Virgin
Jane realiseert zich dat Jasons geheugen terug is. Ze staat voor een onmogelijke keuze en besluit onverstandig om dronken te beslissen. Xo viert ondertussen haar laatste behandeling.
«
»
14:05 Castle
Tijdens een inval bij een verdachte in een moordzaak activeert Beckett per ongeluk het ontstekingsmechanisme van een bom. Ze mag zich niet bewegen, anders zal de bom afgaan.
«
»
15:00 Sex and the City
Carrie probeert het goed te maken met Mr. Big. Samantha wordt verbannen uit het New Yorkse sociale leven omdat ze te losbandig is geweest.
«
»
15:30 Sex and the City
Carrie begint opnieuw een relatie met Mr. Big, maar verzwijgt dit voor haar vriendinnen. Charlotte wordt bedrogen door Gareth David. Miranda gaat de strijd aan met de pornovideo's van haar vriend.
«
»
16:05 Without a Trace
Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
Meredith moet zich voor de rechtbank verantwoorden nadat ze niet kwam opdagen bij haar werkstraf. Bailey en Jo krijgen een bijzondere patiënt over de vloer.
«
»
17:55 Castle
Castle kan zijn jaloezie niet verbergen wanneer Beckett de opdracht krijgt de charmante miljardair Erik Vaughn te beschermen tegen een huurmoordenaar.
«
»
18:45 Bull
Bull en Benny verdedigen een vrouw die ervan beschuldigd wordt haar extremistische echtgenoot te hebben geholpen en daardoor medeplichtig te zijn aan binnenlands terrorisme.
«
»
19:40 Bones
Het zwaar verminkte lijk van een jonge vrouw wordt gevonden in een rioolpijp. Door haar middeleeuwse kleding kan het team achterhalen dat ze aan de slag was op Imagicon, een sf-beurs.
«
»
20:35 CSI: Vegas
Een achtergelaten paard bedekt met bloed leidt het CSI-team naar een opvangcentrum voor veroordeelde moordenaars. Grissom en Sara zijn hun hoofdverdachte in de zaak van David Hodges op het spoor.
«
»
21:30 CSI: NY
De patiënten van een psychiater worden één voor één om het leven gebracht. Het CSI-team voert onderzoek naar de moorden en ontdekt dat de dader zich op het populaire spel Cluedo baseert.
«
»
22:25 CSI: Miami
Popster Phoebe Nichols wordt dood aangetroffen. Na onderzoek blijkt het echter niet om haar, maar om een dubbelgangster te gaan.
«
»
23:25 NCIS: Hawaii
Het team onderzoekt een scheepswrak met exotische dieren aan boord, die een bedreiging vormen voor de inheemse fauna op Oahu. Alex loopt een blessure op die zijn carrière in gevaar kan brengen.
«
»
00:25 NCIS: Hawaii
Wanneer een marinier betrokken raakt bij een moord, wordt het team opgeroepen om op hun vrije dag aan de zaak te werken. Lucy ontdekt dat Whistler een promotie in Washington heeft afgewezen.
«
»
01:20 NCIS: Hawaii
Kapitein Milius keert terug naar Hawaï voor een geheime gevangenenruil. Hij schakelt Jane in als zijn persoonlijke lijfwacht op de Filipijnen, waar de uitwisseling zal plaatsvinden.
«
»
02:00 NCIS: Hawaii
Na de gevangenenruil tussen de VS en Oost-Europa zet kapitein Milius zijn samenwerking met Jane en haar team verder. Whistler neemt Ernie's advies ter harte.
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
03:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers