TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:55 Bones
Booths zoon Parker vindt een vinger in het park. Brennan en haar team ontdekken dat de vinger toebehoort aan dierenarts Seth Elliot. Onderzoek wijst uit dat hij vermoord werd door een hond.
«
»
08:40 Geen uitzending
«
»
09:40 Without a Trace
De hoogzwangere en seropositieve Megan Sullivan verdwijnt spoorloos na haar laatste check-up bij de gynaecoloog.
«
»
10:25 Geen uitzending
«
»
11:25 Grey's Anatomy
De komst van een nieuwe patiŽnt zorgt ervoor dat Jo geconfronteerd wordt met haar verleden. Bailey en Ben praten met Tuck over daten.
«
»
12:15 Geen uitzending
«
»
13:20 Full House
Michelle is het beu uitgelachen te worden en ze vraagt Danny om haar te leren fietsen zonder hulpwieltjes. Haar eerste ritje verloopt echter niet zo vlot.
«
»
13:45 Full House
Terwijl Danny, Joey en Jesse een hockeywedstrijd voor het goede doel spelen, past D.J. op haar twee zusjes. Wanneer alle volwassenen de deur uit zijn, komt Steve langs, een jongen van haar school.
«
»
14:15 Castle
Een veelbelovende dj wordt vermoord tijdens het releasefeestje van een popster.
«
»
15:05 Sex and the City
Na haar breuk met Mr. Big begint Carrie een relatie met een honkbalspeler. Miranda is het beu dat haar vriendinnen alleen maar over mannen praten.
«
»
15:35 Sex and the City
Wanneer Mr. Big Carrie voor haar verjaardag een boeket bloemen stuurt, nodigt ze hem aarzelend uit op haar verjaardagsfeest. Charlotte schaft zichzelf een puppy aan ter vervanging van de perfecte man.
«
»
16:05 Without a Trace
Rijkeluiszoon Breck Mulligan is al 38 uur vermist. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en moest een taakstraf uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van die straf is hij spoorloos verdwenen.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Owen en Teddy zijn verrast wanneer Megan, de zus van Owen, plots opduikt. Zij is nog niet op de hoogte van Teddy's zwangerschap. Catherine gaat terug aan de slag en behandelt een veteraan.
«
»
17:50 Castle
Beau Randolf, de producer van enkele succesvolle erotische films, wordt dood aangetroffen. Castle en Beckett ontdekken dat de man heel wat vijanden had, waardoor de lijst met verdachten erg lang is.
«
»
18:45 Bull
Bull vreest dat hij de jury niet zal kunnen overtuigen van de onschuld van zijn religieuze cliŽnt wanneer een geheim over hun huwelijk onthuld wordt en dit de geloofwaardigheid van de man schaadt.
«
»
19:40 Bones
In een vijver worden menselijke resten gevonden, enkel het hoofd ontbreekt. Vreemd genoeg heeft het water in de vijver een paarse kleur.
«
»
20:35 CSI: Vegas
Grissom en Sara komen steeds dichter bij de persoon die Hodges erin heeft geluisd. Een cargovliegtuig landt op de luchthaven McCarran; iedereen aan boord is overleden.
«
»
21:25 CSI: NY
Een man die twintig jaar geleden de hoofdverdachte was in een ontvoeringszaak en toen nooit werd veroordeeld, wordt dood aangetroffen. Mac besluit het onderzoek opnieuw te openen.
«
»
22:20 CSI: Miami
Het leven van Ryan en Natalia is in gevaar wanneer ze een verborgen druglab onderzoeken en er zich een ontploffing voordoet.
«
»
23:20 NCIS: Hawaii
Terwijl Jane de ontvoering van Maggie onderzoekt, doet ze een schokkende ontdekking over het verleden van haar vriend. Ze krijgt hulp van haar team om haar ontdekking te bewijzen.
«
»
00:15 NCIS: Hawaii
Terwijl Jane ondervraagd wordt na de arrestatie van Maggie Shaw, onderzoekt de rest van het team een mysterieuze zaak bij de marine.
«
»
01:15 NCIS: Hawaii
Terwijl Jesse samen met zijn dochter Gracie geniet van een dagje zeilen, kapen piraten hun boot en gijzelen alle passagiers.
«
»
01:55 Geen uitzending
«
»
02:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! CoryfeeŽn van toen ťn sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers