TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 Bones
Booth en Bones stuiten op het stoffelijk overschot van Bill O'Rourke, een tv-presentator die overspelige mannen in de val lokte en hen hiermee voor het oog van de camera confronteerde.
«
»
08:45 Geen uitzending
«
»
09:45 Without a Trace
De achttienjarige fietskoerier Brandon Parker wordt vermist. Martin, Sam en Danny onderzoeken de zaak en verhoren de collega's van de jongeman.
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:30 Grey's Anatomy
Alex en DeLuca hebben problemen met een elfjarige patiënte die haar eigen ingreep probeert te saboteren. Jackson en Richard ontvangen een genderfluïde patiënt.
«
»
12:20 Geen uitzending
«
»
13:25 Full House
De Tanners maken zich op voor de thuiskomst van Becky en de tweeling, Nicky en Alexander. Jesse moet nog even wennen aan het vaderschap.
«
»
13:50 Full House
Wanneer Danny door een magazine uitgeroepen wordt tot 'vrijgezel van de maand', staan de vrouwen in de rij om met hem op date te gaan.
«
»
14:20 Castle
Beckett trekt tijdelijk in bij Castle omdat haar huis een opknapbeurt krijgt. Net op dat moment vraagt ook Castles ex-vrouw Meredith om enkele dagen bij hem te logeren omdat Alexis ziek is geworden.
«
»
15:10 Friends
Ross is terug in New York en heeft sinds zijn huwelijk met Emily niet meer met zijn echtgenote gesproken.
«
»
15:35 Two and a Half Men
Evelyn wil dat Jake bij haar komt logeren. Nadat ze de jongen met tegenzin bij haar hebben afgezet, zoeken Charlie en Alan een bar op, waar ze kennismaken met enkele aantrekkelijke dames.
«
»
16:05 Without a Trace
De hoogzwangere en seropositieve Megan Sullivan verdwijnt spoorloos na haar laatste check-up bij de gynaecoloog.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
De komst van een nieuwe patiënt zorgt ervoor dat Jo geconfronteerd wordt met haar verleden. Bailey en Ben praten met Tuck over daten.
«
»
17:50 Castle
Een veelbelovende dj wordt vermoord tijdens het releasefeestje van een popster.
«
»
18:45 Criminal Minds
Prentiss en Reid trekken naar Colorado om er een zaak van kindermishandeling binnen een gesloten sekte te onderzoeken.
«
»
19:40 Bones
Booths zoon Parker vindt een vinger in het park. Brennan en haar team ontdekken dat de vinger toebehoort aan dierenarts Seth Elliot. Onderzoek wijst uit dat hij vermoord werd door een hond.
«
»
20:35 Something Borrowed
Na afloop van haar dertigste verjaardagsfeestje belandt Rachel in bed met Dex, de oud-studiegenoot op wie ze verliefd is, maar die nu op het punt staat te trouwen met haar dominante hartsvriendin.
«
»
22:45 Evil
Kristen, Ben en David moeten het gedrag van de schijnbaar psychopathische negenjarige Eric evalueren. Ze hebben goede hoop dat ze zijn agressieve gedrag kunnen intomen.
«
»
23:45 Friends
Phoebe wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later bevalt ze van een drieling, twee prachtige dochters en een zoon.
«
»
00:15 Two and a Half Men
Jake moet een spreekbeurt houden over de gebeurtenissen van het afgelopen weekend. Hij vertelt hoe Charlie een vrouw versierde en die meenam naar huis.
«
»
00:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
De dertienjarige Ashley is het beu dat haar ouders haar nog steeds behandelen als hun 'kleine meid'. Haar relatie met Kevin wordt serieus: beiden voelen zich erg tot elkaar aangetrokken.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»
02:10 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De hulpdiensten worden opgeroepen wanneer een vrouw per ongeluk haar man omverrijdt met haar wagen. Owen ontdekt dat Gwen hem haar papegaai heeft nagelaten. Paul krijgt verontrustend nieuws. Tommy gaat voor het eerst sinds de dood van Charles op date.

'9-1-1: Lone Star', om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers