TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:45 Full House
D.J. hangt, net als ieder ander tienermeisje, uren aan de telefoon en dit tot grote ergernis van haar huisgenoten.
«
»
08:10 That '70s Show
Wanneer Fez ontdekt dat de knappe Danielle in hem geďnteresseerd is, lijkt niets hem nog te kunnen deren.
«
»
08:35 That '70s Show
Hyde kan het niet vinden met zijn nieuwe zus Angie, maar deze gevoelens zijn zeker wederzijds.
«
»
08:55 That '70s Show
De Formans komen samen om Thanksgiving te vieren, maar Eric heeft andere plannen. Hij wil zijn vrienden mobiliseren om naar een concert van de rockgroep Styx te gaan.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Zes jonge vrouwen worden brutaal vermoord in het huis dat ze huurden in Green Valley. Sara wordt achtervolgd door de laatste woorden die een van de slachtoffers mompelde vlak voor ze stierf.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Maggie en Jackson genieten van hun tijd samen, maar Jackson moet zich dringend beginnen focussen op de baanbrekende operatie die gepland staat.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 Imposters
Ezra loopt een oude vlam tegen het lijf. Richard, Jules, Maddie, Max en Sally proberen de Dokter te klissen.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 Bones
Bones onderzoekt samen met Tim Sullivan de moord op een studente wier lichaam teruggevonden werd in de maag van een krokodil.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Grissom en Greg onderzoeken de moord op een Afro-Amerikaanse muziekpromotor die dood werd teruggevonden in een met kogels doorzeefde limousine.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Aprils mening over het geloof wordt op de proef gesteld wanneer ze een patiënt behandelt die een rabbijn blijkt te zijn. Meredith behandelt een chirurg uit een ander ziekenhuis.
«
»
17:45 Castle
Het onderzoek naar de moord op een casino-eigenaar in Atlantic City leidt de speurders naar aanwijzingen in twee steden.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het BAU-team staat voor hun moeilijkste opdracht ooit. In Milwaukee gebruikt een seriemoordenaar zijn eigen zoon als lokaas om vrouwen op openbare plaatsen te ontvoeren.
«
»
19:35 Bones
Booth en Bones onderzoeken de dood van Terence Bancroft, een van de belangrijkste geldschieters van het Jeffersonianinstituut. Alles wijst erop dat hij verwikkeld was in cocaďnetrafiek.
«
»
20:25 The Lost Symbol
Robert Langdon, een veelbelovende professor aan de universiteit van Harvard, staat voor een complex mysterie wanneer Peter Solomon, zijn voormalige mentor, wordt ontvoerd.
«
»
21:25 The Lost Symbol
Langdon en Katherine krijgen hulp en onderdak van een oude vriend, terwijl ze de laatste nieuwe aanwijzing proberen te ontcijferen. Ondertussen probeert Peter te ontsnappen.
«
»
22:25 The Graham Norton Show
Gasten: Dame Kristin Scott Thomas, George Takei, Jamie Oliver en Claudia Winkleman. Muzikale gast: First Aid Kit.
«
»
23:35 Friends
Ross is stapelverliefd op de mooie Cheryl, tot ze op haar appartement belanden en hij alle rommel ziet. Dat betekent al snel het einde van een mooie romance.
«
»
00:10 Two and a Half Men
Judith vindt dat haar zoon Jake haar de laatste tijd met weinig respect behandelt. Ze geeft Alan en Charlie hiervan de schuld, omdat die zelf absoluut geen goede band hebben met hun dominante moeder.
«
»
00:45 Grey's Anatomy
Aprils mening over het geloof wordt op de proef gesteld wanneer ze een patiënt behandelt die een rabbijn blijkt te zijn. Meredith behandelt een chirurg uit een ander ziekenhuis.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (EĂ©n)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers