TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 Full House
In zijn ochtendshow, Wake Up San Francisco, maakt Danny kennis met de gedistingeerde Cynthia. Ze nodigt hem, samen met Becky en Jesse, uit voor de opening van het cultuurfestival dat ze organiseert.
«
»
08:05 That '70s Show
Hyde krijgt een baan aangeboden van Red, wat ervoor zorgt dat hij moet kiezen tussen zijn echte vader en Red. Fez heeft een nieuw baantje als 'shampoojongen'.
«
»
08:25 That '70s Show
Hyde begint aan zijn eerste werkdag op het kantoor van zijn vader, maar hij is zwaar ontgoocheld over de taken die hij krijgt toegewezen.
«
»
08:50 That '70s Show
Kitty geeft een feestje voor zichzelf om haar zelfvertrouwen wat op te krikken.
«
»
09:15 Geen uitzending
«
»
10:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer de ster van het schoolbasketbalteam en zijn vriendin spoorloos verdwijnen, denkt Grissom eerst dat het verliefde koppel naar Mexico is gevlucht.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
11:35 Grey's Anatomy
Meredith probeert meer te weten te komen over de vroegere relatie tussen haar moeder en Marie Cerone. Jon vraagt een studiebeurs aan. Tom helpt April bij het overwinnen van een crisis.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 Imposters
Ezra, Jules en Richard zijn nog steeds op zoek naar de ring. Ondertussen graven Max en Sally in het verleden van de Dokter.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 Bones
Booth en Bones onderzoeken het verkoolde lichaam van een gevangene. Ze denken dat het gaat om seriemoordenaar Howard Epps, maar dat blijkt al gauw niet het geval te zijn.
«
»
15:10 Geen uitzending
«
»
15:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Zes jonge vrouwen worden brutaal vermoord in het huis dat ze huurden in Green Valley. Sara wordt achtervolgd door de laatste woorden die een van de slachtoffers mompelde vlak voor ze stierf.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Maggie en Jackson genieten van hun tijd samen, maar Jackson moet zich dringend beginnen focussen op de baanbrekende operatie die gepland staat.
«
»
17:40 Castle
Een bende bankovervallers, verkleed als bekende tv-dokters, gijzelt een aantal mensen, onder wie Castle en Martha. Castle ontdekt dat de gijzeling dient als afleiding voor een groter plan.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een seriemoordenaar die het gemunt heeft op vrouwen op een universiteitscampus in Arizona. De FBI sluit de campus.
«
»
19:35 Bones
Bones onderzoekt samen met Tim Sullivan de moord op een studente wier lichaam teruggevonden werd in de maag van een krokodil.
«
»
20:30 Temptation Island NL: Love Or Leave
Nieuw dit seizoen is dat de koppels - Iris & Whitney, Maris & Ivo, Linde & Jan Sietse en Annebel & René - los van elkaar op reis gaan en reeds voor hun vertrek mogen kiezen welke singles er meegaan.
«
»
21:30 Temptation Island NL: Love Or Leave
Nieuw dit seizoen is dat de koppels - Iris & Whitney, Maris & Ivo, Linde & Jan Sietse en Annebel & René - los van elkaar op reis gaan en reeds voor hun vertrek mogen kiezen welke singles er meegaan.
«
»
22:35 Dr. 90210
Dr. Lee verwijdert cysten op het hoofd van een vrouw, dr. Cat voert haar grootste buikwandcorrectie ooit uit, en een influencer laat haar vet bevriezen door dr. Kelly.
«
»
23:35 Friends
Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken. Ross heeft zijn zinnen gezet op de ongehuwde moeder Amanda en Rachel heeft een afspraakje met universiteitsstudent Josh.
«
»
00:10 Two and a Half Men
Tijdens een familiefeestje onthult Evelyn een geheim over Alan: toen hij klein was stal hij geregeld speelgoed.
«
»
00:45 Grey's Anatomy
Maggie en Jackson genieten van hun tijd samen, maar Jackson moet zich dringend beginnen focussen op de baanbrekende operatie die gepland staat.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers