TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Full House
D.J. heeft een rol gekregen in het schooltoneel, maar ze durft het podium niet meer op sinds ze last heeft van puistjes.
«
»
08:15 That '70s Show
Erics vrienden zijn druk in de weer met de organisatie van zijn vrijgezellenavond. Zoals verwacht wordt het een avondje drinken in een stripteasebar.
«
»
08:35 That '70s Show
Eric maakt zich zorgen over zijn toekomst met Donna. Hij vreest dat ze haar dromen opgeeft om met hem in Point Place te leven in de caravan die zij heeft gehuurd.
«
»
08:55 That '70s Show
Eric is nog steeds niet opgedaagd nadat hij Donna voor het altaar liet staan.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een politieofficier en een prositituee worden dood aangetroffen in een hotelkamer. De man die de ontdekking deed, Frank McCarthy, is een gepensioneerd agent en een goede vriend van Keppler.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
De brandweer brengt twee jongens naar het ziekenhuis nadat ze zwaargewond raakten bij een woningbrand.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 Imposters
Maddie gaat op zoek naar de man die haar misschien wel zou kunnen helpen. Jules heeft een verrassende ontmoeting.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Bones
Een man wordt vermoord teruggevonden op het dak van een hotel. Russ, de broer van Bones, vertelt haar dat hun vader vreest dat ze allebei in gevaar zijn.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Grissom is nog maar net terug uit vakantie wanneer hij tot zijn verbijstering ontdekt dat de opgesloten Ernie Dell toch niet de 'miniatuurmoordenaar' kan zijn.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Meredith en Jo maken kennis met de eigenaar van het patent van het polymeer dat ze nodig hebben voor hun project.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken een moord die werd gepleegd tijdens een kunstdiefstal in een museum. Ze krijgen hulp van de sexy verzekeringsagente Serena Kaye.
«
»
18:40 Shades of Blue
Harlee beseft dat ze Stahl niet had mogen vertrouwen. Dat inzicht komt te laat. Ondertussen probeert ze haar team in veiligheid te brengen, door deel te nemen aan de actie tegen de gewapende bende.
«
»
19:35 Shades of Blue
Harlee en Wozniak dragen de gevolgen van de mislukte politieactie. Het geld dat als inzet diende, is verdwenen. Harlee belooft het terug te bezorgen aan de FBI.
«
»
20:30 NCIS: Los Angeles
NCIS onderzoekt de ontvoering van sergeant-majoor Boomer, een militaire diensthond. Sam wil zijn boot verkopen zodat hij voor zijn vader kan zorgen die aan de ziekte van Alzheimer lijdt.
«
»
21:25 NCIS: Los Angeles
Het team helpt inlichtingenofficier Akhil Ali bij het opsporen van een collega die vermist raakte terwijl hij buitenlandse inlichtingenbronnen aan het rekruteren was.
«
»
22:15 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de moord op een vrouw die meewerkte aan een defensieprogramma van de marine, en een mogelijks verband met de gestolen rakettechnologie. Sam piekert over de verkoop van zijn boot.
«
»
23:15 FBI
Wanneer een jong koppeltje, dat net was teruggekeerd van vakantie, dood wordt aangetroffen in een park, start het team een zoektocht naar de dader, die mogelijks banden heeft met het drugsmilieu.
«
»
00:10 FBI
OA moet een van zijn grootste angsten onder ogen komen wanneer het team ontdekt dat een hoeveelheid dodelijk saringas verkocht werd aan terroristen.
«
»
01:10 Grey's Anatomy
Meredith en Jo maken kennis met de eigenaar van het patent van het polymeer dat ze nodig hebben voor hun project.
«
»
01:55 Geen uitzending
«
»
02:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers