TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Full House
Michelle kijkt al enkele dagen uit naar haar derde verjaardag. De Tanners plannen voor haar dan ook een verkleedfeestje met taart, ballonnen en tovertrucjes.
«
»
08:10 That '70s Show
Red en Hyde hebben Pam naakt gezien en sinds dat moment zijn ze volledig van de kaart.
«
»
08:35 That '70s Show
De broer van Mitch stapt in het huwelijksbootje. Mitch vindt het spijtig dat hij geen vriendin heeft om hem op het feest te vergezellen.
«
»
08:55 That '70s Show
Door een stom toeval heeft Eric Donna's trouwjurk beschadigd. In paniek stapt hij ermee naar zijn moeder.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het verkoolde lijk van Ross Neddy doet eerst een werkongeval vermoeden, maar kan ook het resultaat zijn van een complot.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Een oude vriend van Catherine komt met een verrassend idee op de proppen. Meredith ontfermt zich over een patint die haar inspireert.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 Imposters
Richard, Jules en Poppy krijgen af te rekenen met onverwachte obstakels. Ezra schiet zijn familie te hulp. Maddie blikt terug op haar verleden.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 Bones
In de bossen wordt het onthoofde lichaam gevonden van een student, die een documentaire aan het maken was over een spooklegende.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een politieofficier en een prositituee worden dood aangetroffen in een hotelkamer. De man die de ontdekking deed, Frank McCarthy, is een gepensioneerd agent en een goede vriend van Keppler.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
De brandweer brengt twee jongens naar het ziekenhuis nadat ze zwaargewond raakten bij een woningbrand.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ze ontdekken dat de vrouw werd omgebracht met Ryans oude dienstwapen, dat eerder werd gestolen door seriemoordenaar 3XK.
«
»
18:40 Criminal Minds
Wanneer in Kansas City verschillende daklozen op mysterieuze wijze verdwijnen, neemt een lokale rechercheur contact op met het BAU-team.
«
»
19:35 Bones
Een man wordt vermoord teruggevonden op het dak van een hotel. Russ, de broer van Bones, vertelt haar dat hun vader vreest dat ze allebei in gevaar zijn.
«
»
20:30 Four Christmases
Kate en Brad vluchten elke kerst naar een exotisch oord. Wanneer hun plannen dit jaar in duigen vallen door het slechte weer zit er niets anders op dan toch de obligate familiebezoekjes af te leggen.
«
»
22:20 Love Life
Marcus probeert zijn relatie met de succesvolle Becca zo casual mogelijk te houden. Maar terwijl hij zijn 'daddy issues' onder ogen komt, krijgt Marcus schokkend nieuws.
«
»
22:50 Love Life
Na de onthulling van Becca, wendt Marcus zich tot vrienden en familie voor steun. En hij krijgt ook hulp uit onverwachte hoek. Overmand door emoties denkt Marcus na over de toekomst.
«
»
23:25 Friends
Monica heeft dringend geld nodig. Wanneer haar moeder een feestje organiseert, gaat ze dan ook akkoord om voor het hele gezelschap te koken.
«
»
23:55 Two and a Half Men
Jake is helemaal in de ban van het duiken nadat dokter Greg Melnick, de nieuwe vriend van zijn moeder, hem enkele initiaties gaf.
«
»
00:30 Grey's Anatomy
De brandweer brengt twee jongens naar het ziekenhuis nadat ze zwaargewond raakten bij een woningbrand.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
02:25 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers