TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Full House
Samen met Becky vertrekt Danny naar Los Angeles om de presentatie van een show te verzorgen. Een oude schoolvriend van Jesse komt langs en samen herbeleven ze hun jeugd.
«
»
08:15 That '70s Show
Fez en Hyde gaan Kelso opzoeken in de politieacademie. Tot hun grote verbazing gedraagt hun vriend zich zeer volwassen en verantwoordelijk. Zij vinden hem prompt een saaie vent.
«
»
08:35 That '70s Show
Donna neemt Eric mee naar een winkel om er samen hun huwelijkslijst te kiezen. Eric ziet dit absoluut niet zitten en geeft er de brui aan.
«
»
08:55 That '70s Show
Eric verwondt zijn oude klasgenoot Mitch tijdens een partij minigolf. Hij nodigt Mitch uit, maar krijgt al snel spijt omdat Mitch slechte anekdotes over hem vertelt.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Politicus Daniel Zamesca wordt dood teruggevonden in zijn auto in de woestijn. Nick en Brass speuren de moordenaar op aan de hand van voetafdrukken en een achtergelaten zak vol illegale drugs.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Door haar stressvolle baan en de beslissing van Ben om brandweerman te worden, wordt het Bailey allemaal even te veel.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 Imposters
De plannen van Richard, Jules en Ezra worden in de war gestuurd door de zus van Jules. De ex-baas van Patrick maakt zich zorgen om hem.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 Bones
Bones en Booth gaan op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers levend begraaft en dan losgeld eist van familie en vrienden. Betalen ze niet, dan laat hij hen stikken.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het verkoolde lijk van Ross Neddy doet eerst een werkongeval vermoeden, maar kan ook het resultaat zijn van een complot.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Een oude vriend van Catherine komt met een verrassend idee op de proppen. Meredith ontfermt zich over een patint die haar inspireert.
«
»
17:40 Castle
Castle en Beckett worden opgeroepen om een moord te onderzoeken. Wanneer ze op de plaats delict aankomen, vinden ze een grote plas bloed op de grond, maar geen lichaam.
«
»
18:35 Criminal Minds
In een afgelegen gebied in Idaho worden de lichamen teruggevonden van verschillende vermiste personen. Het team ontdekt dat ze allemaal het slachtoffer werden van een mensenjacht.
«
»
19:30 Bones
In de bossen wordt het onthoofde lichaam gevonden van een student, die een documentaire aan het maken was over een spooklegende.
«
»
20:30 Hachi: A Dog's Tale
Hoogleraar Parker treft een achtergelaten puppy aan in het koude station en neemt hem mee naar huis. Vanaf die dag zijn de twee onafscheidelijk en de hond wordt Parkers beste en trouwste vriend.
«
»
22:20 The Graham Norton Show
Graham Norton wordt vergezeld door Daniel Craig, Ian McKellen, John Bishop, Fleur East, en Clive Myrie. Muzikale gast: Charlie Puth.
«
»
23:25 Friends
Wanneer een zwerfkat haar toevlucht zoekt in de gitaarkoffer van Phoebe is ze ervan overtuigd dat de kat de geest van haar overleden adoptiemoeder bevat.
«
»
23:55 Two and a Half Men
Jake heeft zich misdragen op school en hij dreigt te worden geschorst. Charlie wil het niet zover laten komen en hij probeert Jakes lerares te verleiden om haar op andere gedachten te brengen.
«
»
00:25 Grey's Anatomy
Een oude vriend van Catherine komt met een verrassend idee op de proppen. Meredith ontfermt zich over een patint die haar inspireert.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
02:25 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers