TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Full House
Stephanie is de kuren van haar tienerzus D.J. meer dan beu. Na een zoveelste ruzie besluit Stephanie al haar spullen te verhuizen naar de kamer van Michelle.
«
»
08:15 That '70s Show
Eric en Donna worden door hun ouders verplicht om in therapie te gaan bij de plaatselijke priester. Kelso laat Brooke geloven dat hij uitstekende resultaten behaalt op de politieschool.
«
»
08:35 That '70s Show
Jackies moeder Pam keert plotseling terug uit Mexico. Jackie heeft het hier bijzonder moeilijk mee.
«
»
08:55 That '70s Show
Al snel wordt duidelijk dat Jackie en Donna niet op de jongens kunnen rekenen om hun ouders uit elkaar te drijven.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Naast de autosnelweg wordt het naakte lichaam van een onidentificeerbare vrouw gevonden. Catherine en Keppler vinden nauwelijks bruikbare sporen op de plaats van de misdaad.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Een jonge patint laat een diepe indruk na op het team. April moet zich ontfermen over een verrassende patint.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 Imposters
Jules en Richard doen een ontdekking. Maddie is klaar om haar verhaal te doen. Patrick werkt ondertussen samen met agent Cook om Maddie te vatten.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Bones
Bones en Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Politicus Daniel Zamesca wordt dood teruggevonden in zijn auto in de woestijn. Nick en Brass speuren de moordenaar op aan de hand van voetafdrukken en een achtergelaten zak vol illegale drugs.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Door haar stressvolle baan en de beslissing van Ben om brandweerman te worden, wordt het Bailey allemaal even te veel.
«
»
17:40 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een ex-gevangene. Ze vermoeden dat de moord het werk is van een man die zich in een superheldenkostuum kleedt en jacht maakt op misdadigers.
«
»
18:35 Criminal Minds
Elizabeth Prentiss, een buitenlandse ambassadrice en de moeder van Emily, roept de hulp in van het team als een Russische immigrant wordt gekidnapt.
«
»
19:30 Bones
Bones en Booth gaan op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers levend begraaft en dan losgeld eist van familie en vrienden. Betalen ze niet, dan laat hij hen stikken.
«
»
20:30 Temptation Island NL: Love Or Leave
Nieuw dit seizoen is dat de koppels - Iris & Whitney, Maris & Ivo, Linde & Jan Sietse en Annebel & Ren - los van elkaar op reis gaan en reeds voor hun vertrek mogen kiezen welke singles er meegaan.
«
»
21:30 Naked Attraction
De 60-jarige Glyn verdient de kost met entertainment. Hij zit vol leven en humor, maar is op zoek naar een serieuze partner. De 28-jarige Jamie heeft veel dates, maar vindt niet de juiste man.
«
»
22:30 Dr. 90210
Dr. Kelly bezorgt een mama een make-over, dr. Q ontmoet een vrouw met een derde borst, en een Madonna-lookalike heeft een niet-chirurgische opkikker nodig.
«
»
23:25 Friends
Ross en Rachel willen hun relatie nog een kans geven. Rachel schrijft hem een brief en hoopt dat Ross akkoord gaat met de inhoud.
«
»
00:00 Two and a Half Men
Alan ontdekt dat zijn ex-vrouw Judith een affaire heeft met dokter Melnick, de kinderarts van hun zoon Jake.
«
»
00:35 Grey's Anatomy
Door haar stressvolle baan en de beslissing van Ben om brandweerman te worden, wordt het Bailey allemaal even te veel.
«
»
01:30 Geen uitzending
«
»
02:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers