TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
«
»
07:55 Full House
In de tuin van de Tanners loopt plots een vreemde hond. Op de halsband staat dat het dier Minnie heet en uit Idaho komt. Steph is onmiddellijk gehecht aan Minnie en wil haar als huisdier houden.
«
»
08:15 That '70s Show
Kelso is in de wolken wanneer Brooke hem meer betrekt bij de komst van de baby. Ze vraagt hem mee naar een doktersafspraak, maar plots verdwijnt zijn busje op mysterieuze wijze.
«
»
08:35 That '70s Show
Een stressspecialist bezoekt de Formans om de oorzaak van Reds hartproblemen te vinden. Dit is zeer tegen de zin van Kitty, die ervan overtuigd is dat zij de schuld zal krijgen.
«
»
09:00 That '70s Show
Ondanks Kelso's inspanningen om het goed te maken, blijft Fez kwaad. Donna vergat de pil te nemen en denkt dat ze zwanger is. Eric raakt in paniek en vraagt zijn ouders om hulp.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Catherine hoort in de rechtszaal de vrijspraak van Jay Finch, hoewel ze ervan overtuigd is dat hij een moordenaar is. Samen met Nick verlaat ze Las Vegas en gaat elders verder op onderzoek.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Jo confronteert haar vervreemde echtgenoot Paul Tadler. In het ziekenhuis gaat de samenwerking met de FBI verder, nadat een hacker het systeem heeft aangevallen.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 Imposters
Maddie slaat op de vlucht en duikt onder op een onverwachte plek. Ondertussen, zijn Ezra, Jules en Richard nog steeds in Mexico.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:10 Dr. 90210
Dr. Lee herstelt de uitgestrekte en gescheurde oorlellen van haar patint. Een zuidelijke schoonheid hoopt dat dr. Q haar kan helpen om te stoppen met overmatig zweten.
«
»
15:05 Geen uitzending
«
»
15:40 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Naast de autosnelweg wordt het naakte lichaam van een onidentificeerbare vrouw gevonden. Catherine en Keppler vinden nauwelijks bruikbare sporen op de plaats van de misdaad.
«
»
16:40 Grey's Anatomy
Een jonge patint laat een diepe indruk na op het team. April moet zich ontfermen over een verrassende patint.
«
»
17:40 Castle
Terwijl Beckett vecht voor haar leven, probeert Castle de persoon te vinden die verantwoordelijk is voor de schietpartij. Ryan en Esposito proberen zich aan te passen aan hun nieuwe chef.
«
»
18:30 Criminal Minds
Hotch, Gideon en de rest van het team gaan op zoek naar een brandstichter die de rijke middenklasse viseert en hun huizen in brand steekt terwijl ze slapen.
«
»
19:30 Bones
Bones en Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken.
«
»
20:30 Legally Blonde
Wanneer het domme blondje Elle door haar vriend Warner wordt gedumpt, besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven. Ze volgt haar ex-geliefde naar de universiteit van Harvard.
«
»
22:30 Sex and the City
Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert hierin haar beste vriendinnen.
«
»
23:00 Sex and the City
Miranda heeft een afspraakje met een man waarvan ze later verneemt dat hij een 'modelizer' is, iemand die enkel met modellen uitgaat. Carrie besluit een column te schrijven over dit fenomeen.
«
»
23:35 Friends
Phoebe nodigt al haar vrienden uit in het strandhuis van een van haar klanten. Tijdens haar verblijf aan zee komt ze in contact met de vrouw naar wie haar moeder haar heeft genoemd.
«
»
00:10 Two and a Half Men
Alan ontdekt dat Charlie deel uitmaakt van een exclusieve herenclub. Hij smeekt zijn broer om ook lid te mogen worden.
«
»
00:45 Grey's Anatomy
Een jonge patint laat een diepe indruk na op het team. April moet zich ontfermen over een verrassende patint.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers