TVgids - Play 5

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 Full House
Danny vindt dat het hoog tijd is om aan de grote schoonmaak te beginnen. Tot zijn grote spijt is het enthousiasme van de andere Tanners niet zo groot.
«
»
08:05 That '70s Show
Kitty kondigt met een brede glimlach aan dat ze opnieuw zwanger is. Ze hoopt dat Red even gelukkig is met dit nieuws als zij, maar voor hem komt deze aankondiging als een donderslag bij heldere hemel.
«
»
08:30 That '70s Show
Kitty - die er nog steeds van overtuigd is dat ze zwanger is - besluit het heuglijke nieuws aan haar ouders te melden.
«
»
08:50 That '70s Show
Donna besluit Eric op te beuren met een romantische verrassing. Ze geeft hem een ring als een symbool van hun vernieuwde liefde.
«
»
09:10 Geen uitzending
«
»
10:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Brass moet geopereerd worden nadat hij in de borst werd geschoten. Het team krijgt een lugubere zaak voorgeschoteld, en moet het nu zonder de ervaren Brass stellen.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
11:35 Grey's Anatomy
April en Andrew behandelen een patiŽnt die een grote, niet-opereerbare harttumor heeft. Ondertussen raken Alex en Eliza het niet eens over de behandeling van een jonge patiŽnt.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 Imposters
Ezra Bloom denkt dat hij getrouwd is met de vrouw van zijn leven, tot hij ontdekt dat Maddie een oplichtster is. Wanneer ze op de vlucht slaat, gaat Ezra haar achterna.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Bones
Bones en Booth onderzoeken een dode man die om het leven zou zijn gekomen door zelfmoord. Het blijkt dat de man soldaat is geweest in Irak. Ze vermoeden dat er meer aan de hand is.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Brass en Sara worden belast met het onderzoek naar de dood van een man die zichzelf een kogel door het hoofd schoot, maar nog steeds het wapen in zijn hand geklemd houdt.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Owen krijgt nieuws waardoor Amelia hem moet ondersteunen. Alex doet een schokkende ontdekking vlak voor hij een medisch congres moet bijwonen.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op Jay Hixton, een man die onlangs een grote som geld won met de loterij. De kluis waarin zijn geld lag opgeslagen, is leeg.
«
»
18:40 Shades of Blue
Harlee en Tess kunnen een vracht illegale drugs onderscheppen. De lokale drugsbaron kent echter enkele duistere geheimen van Wozniak en probeert hiermee het politiekorps te chanteren.
«
»
19:35 Shades of Blue
Wozniak vermoedt dat David Saperstein de mol is in zijn team. Harlee dwingt Stahl om hem te arresteren, zodat ze zelf buiten schot blijft.
«
»
20:30 NCIS: Los Angeles
NCIS onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een inlichtingenofficier bij de marine. Hij sprong zijn dood tegemoet na het innemen van lsd.
«
»
21:20 NCIS: Los Angeles
Terwijl ze een groep migranten helpt om de grens over te steken, wordt Kensi aangevallen en ontvoerd door een onbekende militie. Het NCIS-team gaat met man en macht naar haar op zoek.
«
»
22:15 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team gaat op zoek naar Gia, de vermiste dochter van een Amerikaanse ambassadrice en een populaire influencer op sociale media.
«
»
23:20 FBI
Het team start een zoektocht naar een ontvoerde studente. Jubal heeft een gespannen ontmoeting met de moeder van Rina.
«
»
00:20 FBI
Maggie gaat undercover aan het werk in een kroeg om onderzoek te doen naar een antiregeringsgroep die daar regelmatig samenkomt.
«
»
01:20 Grey's Anatomy
Owen krijgt nieuws waardoor Amelia hem moet ondersteunen. Alex doet een schokkende ontdekking vlak voor hij een medisch congres moet bijwonen.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers van Robert Kennedy's presidentiŽle campagne, waaronder Mary Jo. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie.

'Chappaquiddick', om 21.30 uur op Canvas.

Dossiers