TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:10 Full House
Jesse's troetelschildpad is spoorloos verdwenen. Samen met zijn huisgenoten begint hij een verwoede zoektocht naar het dier.
«
»
08:35 That '70s Show
Jackie wil naar een nieuwe discotheek. Steve is niet zo tuk op Jackies plan want hij kan absoluut niet dansen. Hij besluit lessen te nemen van Erics moeder.
«
»
08:55 That '70s Show
Eric wil met Donna naar de drive-in gaan. Jackie en Kelso belanden bij hen in de wagen. Ook Red en Kitty hebben plannen voor een avondje uit.
«
»
09:15 Geen uitzending
«
»
10:15 E.R. - Emergency Room
In het ziekenhuis wordt Bart binnengebracht, een blinde dakloze die aangereden werd door een wagen. Als Peter Benton hem aanraakt, slaakt Bart opeens een vreugdekreet en beweert te kunnen zien.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:35 Grey's Anatomy
Het ziekenhuis probeert zo goed mogelijk om te gaan met Merediths trauma. Callie en Maggie voeren een riskante operatie uit op een 15-jarige patiënt van Alex.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
12:55 Bull
Bull en Diana Lindsay, zijn romantische rivaal met wie hij een knipperlichtrelatie onderhoudt, bundelen hun krachten wanneer haar nicht en man beschuldigd worden van een gewapende overval.
«
»
13:45 Geen uitzending
«
»
14:05 Bones
Een vrouw ontdekt in het park het gefolterde lichaam van Margaret Kwan. Het team merkt al snel een verband op tussen de vermoorde Margaret en Booths voormalige legereenheid.
«
»
15:00 Geen uitzending
«
»
15:35 E.R. - Emergency Room
Carol en Doug hebben besloten in het huwelijksbootje te stappen. Hij wil zo snel mogelijk de datum vastleggen en werk maken van de ring.
«
»
16:35 Grey's Anatomy
De ontwikkeling in de relatie van April en Jackson wordt weergegeven in flashbacks vanaf de dag dat ze elkaar hebben ontmoet.
«
»
17:30 Castle
Op één nacht worden twee moorden gepleegd. Castle daagt Ryan en Esposito uit. Volgens hem zullen hij en Beckett hun zaak als eerste oplossen. Deze weddenschap leidt tot een race tegen de klok.
«
»
18:30 Criminal Minds
Gideon en zijn team reizen af naar San Diego om een profiel op te stellen van een verkrachter die zijn slachtoffers vermoordt op klaarlichte dag.
«
»
19:30 Bones
Een recent verlies in het leven van Booth en Brennan zorgt ervoor dat ze uit elkaar groeien. Brennan wordt afstandelijk en ze laat Booth niet toe om haar te troosten.
«
»
20:30 Uefa Europa League
Liveverslag van de wedstrijd tussen Sporting Braga en Union Saint-Gilloise (groep D), op de derde speeldag in de groepsfase van de UEFA Europa League, vanuit het Estádio Municipal de Braga.
«
»
23:10 UEFA Europa League: Highlights
Alle hoogtepunten van de vanavond gespeelde wedstrijden op de derde speeldag in de groepsfase van de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
23:50 Blind Gekocht NL
Vera en Casper huren in het centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren 30, nieuwbouw of toch een appartement?
«
»
01:15 Bones
Een recent verlies in het leven van Booth en Brennan zorgt ervoor dat ze uit elkaar groeien. Brennan wordt afstandelijk en ze laat Booth niet toe om haar te troosten.
«
»
02:10 Grey's Anatomy
De ontwikkeling in de relatie van April en Jackson wordt weergegeven in flashbacks vanaf de dag dat ze elkaar hebben ontmoet.
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
04:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers