TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:05 Full House
De moeder van Danny, die sinds de dood van zijn vrouw Pam bij het gezin inwoonde, staat op het punt om te vertrekken. Gelukkig zijn Joey en Jesse er nog.
«
»
08:30 That '70s Show
Wanneer Eric wat drinken gaat halen, hoort hij dat zijn vader zijn oude wagen van de hand wil doen. Eric vraagt hem meteen of hij die mag overnemen, maar zijn vader laat het antwoord in het midden.
«
»
08:55 That '70s Show
Erics verjaardag nadert met rasse schreden. Hij weet dat zijn ma zoals elk jaar een verrassingsfeestje voor hem zal geven, ook al probeert ze dat te verbergen.
«
»
09:15 Geen uitzending
«
»
10:15 E.R. - Emergency Room
Douglas moet naar Californië, waar zijn vader Ray verongelukt is. Mark vergezelt hem. Van de politie vernemen ze dat Ray onder invloed reed en tegen hoge snelheid een stopteken negeerde.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Bailey wil dat Ben hun nieuwe huisgenoot aanmaant om een ander onderkomen te vinden. Arizona kijkt ernaar uit om weer te beginnen daten.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 Bull
Bull neemt een pro-Deocliënt aan die slecht geadviseerd werd door zijn advocaat.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:20 Het roer om
Lisa en haar 27 jaar oudere geliefde Bart kennen elkaar slechts 1,5 jaar wanneer ze besluiten om naar Portugal te emigreren om er een oude boerderij om te toveren tot een B&B.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 E.R. - Emergency Room
Peter Benton ontfermt zich over Rodney Price, een twaalfjarige jongen die op weg naar school is aangereden.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
De vete tussen Hunt en Riggs blijft niet onopgemerkt. Er doen talloze geruchten de ronde over de reden van hun ruzie. Het is uiteindelijk Hunts moeder die vertelt hoe de vork in de steel zit.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de ontvoering van de tweejarige Angela, de dochter van Alfred en Theresa Candela.
«
»
18:40 Criminal Minds
Wanneer in Seattle de vierde vrouw vermist wordt in evenveel maanden tijd, wordt het team ingeschakeld om het profiel van de dader op te stellen zodat hij kan worden gepakt.
«
»
19:30 Bones
Wanneer Austin Wilson, een docent van een privéschool, dood wordt aangetroffen door een tiener, lijst het team alle mogelijke daders op.
«
»
20:30 De douane in actie
In Rotterdam vinden douaniers een verdachte lading op een vrachtschip uit Zuid-Amerika. Op Schiphol reageert de speurhond op een reiziger met een rugzak uit het Caribisch gebied.
«
»
21:25 Klopjacht
Axel Daeseleire stuurt 15 Vlamingen op pad die proberen 400 uur uit handen te blijven van een team van topspeurders.
«
»
22:35 In het spoor van de dader
Stephen Seddon, de veroordeelde fraudeur, vermoordde zijn ouders uit hebzucht.
«
»
23:35 Bones
Wanneer Austin Wilson, een docent van een privéschool, dood wordt aangetroffen door een tiener, lijst het team alle mogelijke daders op.
«
»
00:40 Grey's Anatomy
De vete tussen Hunt en Riggs blijft niet onopgemerkt. Er doen talloze geruchten de ronde over de reden van hun ruzie. Het is uiteindelijk Hunts moeder die vertelt hoe de vork in de steel zit.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers