TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:10 E.R. - Emergency Room
Dokters Morgenstern en Anspach hebben een filmploeg de toelating gegeven om een reportage te maken op de spoedafdeling.
«
»
09:50 Geen uitzending
«
»
10:50 Grey's Anatomy
Meredith moet zich aanpassen aan haar nieuwe huisgenoten. Jackson bereidt zich voor op de terugkeer van April.
«
»
11:35 Geen uitzending
«
»
12:05 E.R. - Emergency Room
Dokters Morgenstern en Anspach hebben een filmploeg de toelating gegeven om een reportage te maken op de spoedafdeling.
«
»
12:55 Geen uitzending
«
»
13:25 Bull
Bull komt eens aan de andere kant te staan wanneer hij zijn plicht als jurylid moet vervullen.
«
»
14:10 Geen uitzending
«
»
14:30 Bones
Het team zet het onderzoek verder naar de seriemoordenaar die De Poppenspeler wordt genoemd. Brennan wordt gekweld door nachtmerries omdat ze de moordenaar niet eerder heeft kunnen vatten.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 E.R. - Emergency Room
Dokter David Morgenstern is nog altijd herstellende van zijn hartaanval. Hij wil dat Kerry Weaver zijn werk overneemt, met als gevolg dat ook zij dossiers doorschuift.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Er ontstaat spanning op de werkvloer wanneer Bailey haar eerste dag als leidinggevende erop heeft zitten. Meredith worstelt met haar verantwoordelijkheden.
«
»
17:45 Castle
De 18-jarige Donny Kendall wordt dood aangetroffen in Central Park. Zijn familie was door financiële tegenslag verplicht hun levensstijl aan te passen, en daar had Donny het niet makkelijk mee.
«
»
18:40 Elementary
Holmes en Watson staan voor hun grootste uitdaging tot nu toe, wanneer Joan wordt verdacht van moord. Dit zou wel eens het einde van hun samenwerking kunnen betekenen.
«
»
19:35 Elementary
De nieuwe carrières van Holmes en Watson als consultants voor Scotland Yard in Londen nemen hen mee naar de sector van roddeljournalistiek, wanneer een model het slachtoffer wordt van een zuuraanval.
«
»
20:30 Grey's Anatomy
Vanwege een nijpend bloedtekort zet Grey Sloan Memorial een donatiecentrum op waar mensen vrijwillig bloed kunnen komen geven. Nick vraagt Meredith om hulp met zijn patiënt.
«
»
21:20 Grey's Anatomy
Grey Sloan kampt nog steeds met een bloedtekort. Meredith neemt een riskante beslissing bij de behandeling van een patiënt. De acties van Owen komen aan het licht.
«
»
22:15 FBI: International
Een koppel vlucht naar Albanië in afwachting van een veroordeling voor het doorsluizen van miljoenen aan COVID-fondsen van de Amerikaanse regering.
«
»
23:10 FBI: International
Het team zoekt uit hoe ze de Amerikaanse procureur-generaal tijdens haar aanwezigheid in Hongarije kunnen beschermen bij een mogelijks beveiligingslek. De zus van Raines komt naar Boedapest.
«
»
00:10 Grey's Anatomy
Er ontstaat spanning op de werkvloer wanneer Bailey haar eerste dag als leidinggevende erop heeft zitten. Meredith worstelt met haar verantwoordelijkheden.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ooit Vrij' - seizoen 3 (Play4)

In het arresthuis van Antwerpen wordt een geheime drugsactie voorbereid. Politiehonden gaan in de cellen op zoek naar drugs en verboden voorwerpen. Psychologe Gwen ziet een man met een zware drugs- en seksverslaving. Hij hoopt op een snelle opname in een psychiatrisch centrum. In Hasselt ziet maatschappelijk werkster Mania een man die al voor de twaalfde keer in de gevangenis zit.

'Ooit Vrij', om 22.10 uur op Play4.

Dossiers