TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Elementary
Twee ambulanciers worden neergeschoten in New York City. De dader gaat ervandoor met hun ambulance én met hun patiënt . Holmes en Watson zetten de achtervolging in...
«
»
08:55 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een rechter. De hoofdverdachte is een ontsnapte gevangene uit een geprivatiseerde gevangenis...
«
»
09:35 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt de oorzaak van een groot aantal dodelijke verkeersongevallen van voetgangers en automobilisten. Reid krijgt slecht nieuws.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Criminal Minds
Het team onderzoekt een zaak waarbij jonge mannen en vrouwen het slachtoffer zijn van zuuraanvallen.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
13:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Criminal Minds
Een moeder komt met waardevolle informatie bij het BAU-team langs. Het helpt hen bij hun zoektocht naar de moordenaar die bekendstaat als de Bone Crusher.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Criminal Minds
Het team denkt dat er twee moordenaars tegelijkertijd aan het werk zijn als er in een stad slachtoffers worden gevonden die op twee verschillende manieren vermoord werden.
«
»
15:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
16:55 Younger
Liza gaat terug aan de slag, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot. Ze is in de war nadat haar baas Charles haar kuste en moet nu kiezen tussen hem en Josh.
«
»
17:20 Younger
Kelsey ontdekt de waarheid over Liza's identiteit. Ondertussen investeert een miljardair uit Silicon Valley in Empirical. Kelsey moet de waarheid onder ogen zien.
«
»
17:45 Younger
De boekenwinkel in de thuisstad van Liza wordt met sluiting bedreigd en ze besluit de hulp van het Empirical-team in te roepen om dit te voorkomen. Kelsey waagt haar kans weer in de datingwereld.
«
»
18:15 Younger
Liza moet zowel privé als op professioneel vlak verschillende obstakels zien te overbruggen wanneer de nieuwe Empirical-investeerder haar opzadelt met YouTube-sterren.
«
»
18:40 Younger
Kelsey heeft een date te pakken, maar Lauren en Liza zijn van mening dat ze hier nog niet klaar voor is. Op een doktersfeestje neemt Josh zijn relatie met Liza onder de loep.
«
»
19:10 Younger
Liza en Kelsey zijn geschokt wanneer ze de ware identiteit van een erotische auteur ontdekken.
«
»
19:40 Wipeout US
Elke week wagen 20 nieuwe deelnemers zich aan het hindernissenparcours, waarbij ze het opnemen tegen elkaar én de klok. Diegene die de beste tijd neerzet, gaat naar huis met een mooie geldprijs.
«
»
20:35 Mortdecai
De charmante maar louche kunsthandelaar Charlie Mortdecai reist de wereld rond om één gestolen schilderij te bemachtigen. Dat zou kunnen leiden naar een verloren gewaande goudschat van de nazi's.
«
»
22:35 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:40 Tattoo Fixers on Holiday
Glen verbant het Magaluf-motto van bad boy Ashley, Sketch helpt Bobby zijn rangkonijn kwijt te raken, Alice geeft Rachel een sentimenteel ontwerp en Jay ontdoet Clair van een vreselijke ex-tattoo.
«
»
00:35 Hij is een zij
De borsten van Jules (19) zijn verwijderd. Samen met zijn vrienden, van wie er twee ook transman zijn, gaat hij zwemmen. En dat kan eindelijk zonder binder.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

1966. Autobouwer Carroll Shelby en racepiloot Ken Miles krijgen de opdracht een raceauto te bouwen voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24 uur van Le Mans.

'Ford v Ferrari', film uit 2019 met oa. Matt Damon en Christian Bale, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers