TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Million Dollar Listing: Los Angeles
Nadat hij een oude cliënt heeft beloofd dat hij haar gedateerde flat binnen een week kan verkopen, roept Josh Flagg de hulp in van zijn meertalige oma Edith.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Million Dollar Listing: New York
Fredrik is bezig om de grootste opdracht van zijn loopbaan binnen te halen. Maakt hij het opnieuw waar? Luis begint aan een nieuw onbekend avontuur en krijgt te maken met Ryan.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 MasterChef UK
Na zeven weken bereikt de zoektocht naar de beste amateurchef vanavond een hoogtepunt. De drie finalisten moeten nu alles uit de kast halen om elk drie weergaloze gerechten op tafel te toveren.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Rizolli & Isles
Een parade door de stad kent een dodelijke afloop en zorgt voor persoonlijke en politieke spanningen. Luitenant-kolonel Casey Jones brengt het korps een verrassingsbezoek en hij heeft schokkend nieuws
«
»
15:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:15 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
17:05 MasterChef USA
Kookliefhebbers uit heel Amerika trekken alles uit de kast om de jury te imponeren. Gordon Ramsay, Joe Bastianich en Graham Elliot bepalen wie zich MasterChef mag noemen.
«
»
17:50 The Block Australia
Scott vraagt zich af of de teams hun logeerkamer en badkamer op tijd af zullen krijgen. De druk zit er goed op en er ligt een vrijstelling voor het rapen.
«
»
18:55 Criminal Minds
Het team ontmoet hun nieuwe chef Mateo Cruz, die een lange geschiedenis deelt met JJ. Mateo en zijn team moeten meteen achter een crimineel aan die de straten van Baltimore onveilig maakt.
«
»
19:45 Rizolli & Isles
Een jonge vrouw spoelt dood aan op het strand. Maura weet snel de exacte plek te achterhalen waar ze verdronk: een tank in een oude viskwekerij.
«
»
20:35 Blind Gekocht NL
Yort en Merel wonen met hun twee zoontjes in Assendelft. Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen ze graag verhuizen. Ze kunnen echter wel wat hulp gebruiken, want de huizenmarkt zit muurvast.
«
»
21:45 Britain's Most Expensive Houses
John en Mary gaan aan de slag voor een miljonair en bekijken een herenhuis op een stuk grond van 40 hectare. Leena en Shereen zetten twee Instagramwaardige appartementen in de kijker.
«
»
22:45 Dancing with the Stars
Welk danskoppel heeft de beste moves en weet de jury én de kijkers thuis te verleiden?
«
»
00:50 Dance Dreams
Lee, Shakira, Iebe, Lana en Sam hebben zich gekwalificeerd voor de grote finale van Dance Waves Competition, een hoogdag voor dansend Vlaanderen.
«
»
01:50 MasterChef USA
Kookliefhebbers uit heel Amerika trekken alles uit de kast om de jury te imponeren. Gordon Ramsay, Joe Bastianich en Graham Elliot bepalen wie zich MasterChef mag noemen.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers