TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Dankzij Franzi wordt Tim op tijd naar het ziekenhuis gebracht. Hij voelt zich al snel beter. Christoph is intussen op zoek naar de ontvoerders. Rosalie wil Michael nog meer jaloers maken.
«
»
12:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:45 The Narcissist
De alleenstaande Nicole heeft al lang geen relatie meer gehad. Wanneer ze op een dag de charismatische professor Jonathan, sinds kort weduwnaar, leert kennen, valt ze als een blok voor hem.
«
»
16:25 The Resident
De chirurgen werken samen om het leven te redden van Raptors mentor Abe, die hun enige interne bron is bij QuoVadis. Intussen brengt Marshall zichzelf in gevaar door zich tegen Gordon Page te keren.
«
»
17:15 Modern Family
Gloria wil dat Jay met haar gaat salsadansen. Cameron wordt uitgedaagd om voor een weddenschap een knappe vrouw te versieren. Phil bouwt een boomhut voor Luke.
«
»
17:45 Modern Family
Wanneer het huis van de buren afbrandt, organiseert Claire een liefdadigheidsevenement. Cameron probeert de rest van de familie te overtuigen dat hij met een truck kan rijden.
«
»
18:15 Superstore
Cheyenne en Bo hebben ruzie. Amy en Glenn geven hen advies. Mateo en Jonah leiden een adoptiedag voor honden in goede banen. Garrett tergt Dina nadat ze weigert om zijn rooster aan te passen.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer blijft in bed terwijl Marge en de kinderen naar de kerk gaan. Hij komt tot de ontdekking dat hij zo over veel meer vrije tijd beschikt en daar geniet hij volop van.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa vindt zichzelf lelijk en Homer wil haar helpen. Hij schrijft haar in voor een schoonheidswedstrijd.
«
»
19:40 Las Vegas
Vegas viert zijn honderdste verjaardag. De nieuwe eigenaar van het Montecito arriveert en voert enkele drastische veranderingen door in het gebouw en bij het personeel.
«
»
20:35 The Day the Earth Stood Still
Klaatu, een buitenaards wezen dat de drastische klimaatveranderingen op zijn eigen planeet wist te overleven, komt naar de aarde om de mensen te waarschuwen over de toestand van hun planeet.
«
»
22:35 Daylight
In een tunnel in New York komt een auto frontaal in botsing met een vrachtwagen vol licht ontvlambare producten. Dokter Kit Latura is de enige die de overlevenden van dit ongeval kan redden.
«
»
00:40 Las Vegas
Vegas viert zijn honderdste verjaardag. De nieuwe eigenaar van het Montecito arriveert en voert enkele drastische veranderingen door in het gebouw en bij het personeel.
«
»
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers