TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef en vriend Roger van Damme. Op het menu staat deze keer geen zoetigheid, maar wel een lekker hartige croque.
«
»
06:20 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
06:45 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
07:05 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
07:15 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
08:00 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
08:45 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
09:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
09:40 De Wereld op je Bord
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
10:00 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Pitabroodjes zijn hip en dat heeft ook Johan Segers goed begrepen. Op zijn menu van vandaag staat een originele variant op de traditionele pita, die oorspronkelijk met lamsvlees wordt opgevuld.
«
»
10:25 Peppe's Sicilië
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
11:15 Veggie
Arancini met paddenstoelen, mozzarella & pistache aïoli
«
»
11:25 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt Croque van pitabroodje met gerookte forel en mierikswortel in 20 minuten klaar.
«
»
12:25 De gezonde goesting
Op het menu 3 gezonde gangen, waaronder een bruisende mocktail, een pikant stoofpotje & een zeemzoete crumble.
«
»
12:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef en vriend Roger van Damme. Op het menu staat deze keer geen zoetigheid, maar wel een lekker hartige croque.
«
»
13:25 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
13:55 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
14:10 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
14:25 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
15:10 De Chalet, Hollandse Maatjes
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
16:10 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
16:35 Peppe's Toscane
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel.
«
»
17:00 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m.: Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Café Nanas, Hapjes - Bart Desmidt: Kippenspiesjes.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
17:55 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
18:25 Steffi 's Healthy Pleasures
Paprikachips, met ribbeltjes of cheese onion. Sommigen kunnen het niet laten om een hele zak chips naar binnen te spelen. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde chips van boerenkool.
«
»
18:45 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
19:40 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
20:10 De gezonde goesting
Stoemp met worst & biefstuk met frietjes en een colaatje erbij. Het zijn klassiekers waarop Steffi vandaag gezonde alternatieven geeft.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Vischef Bart Desmidt zakt vandaag vanuit zijn restaurant met zicht op zee af naar de keuken van Gert Verhulst in De Garde van Gert.
«
»
21:05 Lekker lang leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
21:30 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
22:10 Winters grillen
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
22:30 Sportfood
Yenthe voetbalt in de 2e nationale afdeling en traint 2 keer per week. Na haar werk heeft ze weinig tijd om te koken.
«
»
23:00 De dagschotel
Voor Quyen is het een recept dat ze elke week klaarmaakt voor haar kinderen.
«
»
23:15 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
00:00 Soep!
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»
00:20 De Garde van Gert
Vischef Bart Desmidt zakt vandaag vanuit zijn restaurant met zicht op zee af naar de keuken van Gert Verhulst in De Garde van Gert.
«
»
00:50 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:00 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt Croque van pitabroodje met gerookte forel en mierikswortel in 20 minuten klaar.
«
»
01:25 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
01:50 De gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
02:35 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
02:55 Peppe's Toscane
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel.
«
»
03:15 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m.: Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Café Nanas, Hapjes - Bart Desmidt: Kippenspiesjes.
«
»
03:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
04:05 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
04:30 Steffi 's Healthy Pleasures
Paprikachips, met ribbeltjes of cheese onion. Sommigen kunnen het niet laten om een hele zak chips naar binnen te spelen. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde chips van boerenkool.
«
»
04:45 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
05:25 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
05:50 De gezonde goesting
Stoemp met worst & biefstuk met frietjes en een colaatje erbij. Het zijn klassiekers waarop Steffi vandaag gezonde alternatieven geeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers