TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Masterchef Australia
Nadat de 24 chefs voor het eerst alles op alles zetten in de MasterChef-keuken presenteren ze hun gerechten aan de jury. Wie weet hen te overtuigen van hun kunnen?
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
14:20 Blind Getrouwd - Australia
Jo, een alleenstaande mama, trouwt met Sean. Zij heeft er alvast zin in, maar is hij even enthousiast? Ondertussen wacht Alycia vol ongeduld op haar kersverse man.
«
»
15:40 Project Runway
De ontwerpers moeten een performance-outfit ontwerpen die is geïnspireerd op de film 'Rocketman', een biografie van de muzikant Elton John.
«
»
16:35 Neighbours
Therese vangt Chloe op nu ze volledig van slag is door de mogelijke zwangerschap. Elly overweegt om naar Zwitserland te verhuizen, maar is bang voor de reactie van Bea.
«
»
17:05 Sturm der Liebe
Rosalie is onder de indruk wanneer Michael bij de politie opkomt voor haar. Tim en Franzi huren Lucy in als weddingplanner. Zij huurt op haar beurt Maja in als fotografe.
«
»
18:05 Masterchef Australia
Het is tijd voor de eerste eliminatieproef, waarna één van de chefs de wedstrijd zal moeten verlaten. De chefs moeten aan de slag met een kip of een ei.
«
»
18:50 De Pfaffs
In het huis van Lyndsey en Dave heerst al van 's morgensvroeg een gezellige drukte. Sam, Nicolas en Dave hebben hier vandaag namelijk een interview en een fotoshoot voor een Vlaams weekblad.
«
»
19:30 Home and Away
Mackenzie mag het ziekenhuis verlaten. Ziggy en Tane halen haar op, maar maken zich zorgen wanneer ze zich opsluit in haar kamer. Willow praat met Amber over haar toekomst.
«
»
19:55 Can't Pay? We'll Take It Away!
Matt Heigway en Garron Ball gaan in Birmingham langs bij een juwelier die een schuld van meer dan 12.000 pond heeft bij een van zijn leveranciers.
«
»
20:50 Snackmasters NL
Chef-kok Richard van Oostenbrugge gaat de strijd aan met chef André Gerrits om een exacte kopie van het Sultana-koekje te maken.
«
»
21:45 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
22:45 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Twee dominees uit Liverpool kochten een kerk om er een buurthuis in onder te brengen. Hun plannen worden echter gedwarsboomd door een groep krakers die weigert om de kerk te verlaten.
«
»
23:40 Can't Pay? We'll Take It Away!
Matt Heigway en Garron Ball gaan in Birmingham langs bij een juwelier die een schuld van meer dan 12.000 pond heeft bij een van zijn leveranciers.
«
»
00:30 Worst Cooks in America
Celebrity editie met La Toya Jackson, Ian Ziering, Catherine Bach, Oscar Nunez, Maria Bamford, Nolan Gould en Bronson Pinchot.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers