TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Cold Case
In 1985 werd textielarbeider Joe Young in de wijk Kensington in mysterieuze omstandigheden om het leven gebracht.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Undercover Girlfriends UK
Vijf meiden gaan undercover om erachter te komen of hun partners daadwerkelijk de ware zijn.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 MasterChef: The Professionals
Monica Galetti test de mesvaardigheden van de kandidaten. De koks moeten een kwartel bereidensklaar maken en koken met rucolapesto in slechts vijftien minuten.
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Cold Case
Seriemoordenaar Roy Briggam Anthony komt na 25 jaar vervroegd vrij. John wil de man opnieuw achter de tralies en geeft zijn detectives de opdracht een onopgeloste moord aan Anthony te linken.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Blind gekocht NL
Jessica, Jaap en baby Teun wonen in een benedenwoning in Den Haag. De liefde is groot, maar hun leefruimte daarentegen is wel erg klein. De nood om te verhuizen is dan ook echt hoog.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh buigt zich over een pand in Beverly Hills dat zich in een enorm slechte staat bevindt. Chad koppelt het nuttige aan het aangename en Madison doet zijn best om een familiewoning te verkopen.
«
»
16:05 MasterChef: The Professionals
De eerste chefs bereiden Monica's scheermessen met sjalot, kappertjes en tomatensaus. De tweede groep waagt zich aan Marcus' kalfslever à la Bordelaise.
«
»
17:20 Blind gekocht NL
Kelly en Ricardo wonen met hun zoontje Noah in een eengezinswoning in Wassenaar. Zij zoeken een huis voor de toekomst, maar het nemen van die grote beslissing verlamt hen.
«
»
18:40 Love It or List It
Gray is dol op zijn ouderlijk huis, dat een grote tuin heeft en veel privacy, maar April wil dichter bij de stad wonen in een kant en klare woning.
«
»
19:40 Chateau Meiland
De familie Meiland heeft genoeg van al die oude chateauspullen: het kan niet allemaal mee naar het nieuwe huis. Zou het beter verkopen als Martien met elk ding op de foto gaat?
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de diefstal van het prototype van een onderwaterdrone. Callen en Sam kruisen opnieuw het pad van verzekeringsmakelaar Katherine Casillas.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Een luitenant van de marine verdwijnt van de plaats van een auto-ongeluk. Het NCIS-team ontdekt dat zijn laptop vermist is, samen met vertrouwelijke informatie voor gepensioneerde Navy SEALs.
«
»
22:25 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam reizen naar San Francisco om Beale te zoeken nadat hij werd ontvoerd tijdens een clandestiene missie voor Hetty.
«
»
23:25 Adam Zoekt Eva VIPS
Radio-dj en zakenman Eric Dikeb springt in het diepe. Twee Eva's betreden het Hof van Eden en kijken allebei verder dan de verpakking. Aan Eric de taak om zijn hart te laten spreken.
«
»
00:30 MasterChef: The Professionals
De eerste chefs bereiden Monica's scheermessen met sjalot, kappertjes en tomatensaus. De tweede groep waagt zich aan Marcus' kalfslever à la Bordelaise.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers