TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Jane The Virgin
Na een avondje uit ontdekt Jane dat JR haar niet leuk vindt.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Undercover Girlfriends UK
Vijf meiden gaan undercover om erachter te komen of hun partners daadwerkelijk de ware zijn.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 MasterChef: The Professionals
De chef-koks creren een uitzonderlijk driegangenmenu in The Royal College of Physicians.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Cold Case
De zelfmoord van een sektelid in 1978 wordt op verzoek van de zus van het slachtoffer opnieuw onderzocht. Zij gelooft niet dat haar broer zelfmoord pleegde.
«
»
13:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Blind gekocht NL
Sanne en Bram zijn enorme twijfelaars en het lukt hen maar niet om samen een huis te kopen. Met het oog op de toekomst groeien ze echt hun piepkleine appartementje uit.
«
»
15:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh zet het huis van een vriend te koop en gaat op pad met zijn grootmoeder. Ondertussen haalt Chad een erg mooi appartement in Hollywood binnen.
«
»
16:30 MasterChef: The Professionals
De acht chefs laten zich voor hun eerste gerecht inspireren door een dierbare herinnering. De resterende kandidaten wagen zich daarna aan de Invention Test.
«
»
17:50 Blind gekocht NL
Carla en Fred willen met het oog op hun oude dag graag kleiner en gelijkvloers gaan wonen. Door de groeiende vergrijzing is de concurrentie moordend geworden.
«
»
18:40 Love It or List It
Ken en Mark werden vijf jaar geleden verliefd op hun huis in het bos. Ze wilden het verbouwen, maar na al die jaren is er nog maar weinig van in huis gekomen en Ken heeft er genoeg van.
«
»
19:35 Love It or List It
Jeff kocht online een huis voor hem en zijn vrouw Callie. In werkelijkheid bleek het echter veel kleiner te zijn dan op de foto's. En nu hun eerste kindje onderweg is, wil Callie verhuizen.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam werken samen met marinekapitein Harmon Rabb Jr. om enkele spionnen aan boord van de USS Allegiance in te rekenen.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Met meerdere opdrachten wereldwijd, splitst het NCIS-team zich op. In Tel Aviv werken Callen en Samsamen met Mossad-agent Eliana Sapir en in Los Angeles werkt Kensi samen met DOJ-agent Lance Hamilton.
«
»
22:25 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam krijgen de opdracht om een gepensioneerde admiraal van de marine te beschermen wanneer een inlichtingenofficier spoorloos verdwijnt.
«
»
23:25 Adam Zoekt Eva VIPS
Beau Hesling is als internationaal covermodel van gerenommeerde mannenbladen wel wat naakt gewend, zou je denken. Maar puur natuur daten met twee onbekende singles, dat is toch wel andere koek.
«
»
00:30 MasterChef: The Professionals
De acht chefs laten zich voor hun eerste gerecht inspireren door een dierbare herinnering. De resterende kandidaten wagen zich daarna aan de Invention Test.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers