TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Undercover Girlfriends UK
Vijf meiden gaan undercover om erachter te komen of hun partners daadwerkelijk de ware zijn.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Masterchef
Na zes weken bittere strijd is de grote avond aangebroken voor de finalisten. Ze moeten nog een laatste keer alles uit de kast halen om de prestigieuze titel van MasterChef binnen te halen.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Blind Gekocht
Davina wil graag een woning voor 150.000 euro in hartje Kortrijk. De spanning is te snijden, want voor Béa is de zoektocht naar een woning in die prijscategorie een bijna onmogelijke opdracht.
«
»
13:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Million Dollar Listing: Los Angeles
Madison gaat op zoek naar panden waar een goede klant van hem in kan investeren. Ondertussen sluit Chad een goede deal in Hollywood Hills én stelt hij een erg belangrijke vraag aan zijn vriendin.
«
»
15:30 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:30 MasterChef: The Professionals
In deze eerste aflevering zetten zes professionele koks hun reputatie op het spel. Voor Monica's vaardigheidstest moeten drie kandidaten inktvis tempura met look en saffraanmayonaise bereiden.
«
»
17:40 Blind Gekocht
Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wishlist met Bart en Béa.
«
»
18:45 Love It or List It
Quincy en Don kochten hun ranch toen ze enkel nog maar de zorg hadden over de zoon van Don. Twee kinderen later hebben ze het gevoel dat het huis niet meer past bij hun behoeften.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Er kan ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek, tenminste als ze de schaatsen kunnen vinden. De poffertjes, glühwein en erwtensoep maken het oud-Hollandse gevoel compleet.
«
»
20:35 Temptation Island: Love or Leave
Terwijl het feest in de vrouwenvilla is losgebarsten, wordt de laatste avond van de mannen bruut verstoord. Efrain krijgt hartverscheurend nieuws te verwerken en kan zijn emoties niet bedwingen.
«
»
21:35 Like Monica
Monica geniet van een weekendje Londen met haar BFF Danique. Het plan van broertje Matthijs om Monica te verrassen loopt in de soep.
«
»
22:05 Like Monica
Monica en Lars besluiten de strijdbijl te begraven en gaan samen met Zara-Lizzy, opa en oma naar de geitenboerderij.
«
»
22:45 Naked Attraction: Naughtiest bits
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:45 Panna
Tienermeisjes Afi, Tina, Mary en Zizou dromen van een beter leven. Wanneer ze elkaar leren kennen, ontstaat het plan om deel te nemen aan een straatvoetbaltoernooi.
«
»
00:20 MasterChef: The Professionals
In deze eerste aflevering zetten zes professionele koks hun reputatie op het spel. Voor Monica's vaardigheidstest moeten drie kandidaten inktvis tempura met look en saffraanmayonaise bereiden.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers