TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Cold Case
Tijdens de eerste boksmatch van Jerry Stone slaat het noodlot toe. Scheidsrechter Sonny Carroll vertrouwt Lilly en John op zijn sterfbed toe dat hij werd omgekocht om de match niet stil te leggen.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een reeks rituele moorden in Miami. De dader hakte de handen van zijn slachtoffers af en vulde hun mond en ogen met schelpen.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Masterchef
De deelnemers maken hun 'signature dish', waarna Gregg Wallace en John Torode de twee beste kandidaten een plaatsje in de kwartfinale én een MasterChef-schort schenken.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Zo Man Zo Vrouw
Esther en Steven zijn dolgelukkig samen, behalve op vestimentair vlak. Steven draagt enkel joggingpakken en kiest voor 'gemakkelijk'. Esther heeft dan weer een voorliefde voor de tijgerprint.
«
»
14:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Hawaii Five-0
Een politicus, die in het bezit is van een belangrijk bewijsstuk omtrent de moord op John F. Kennedy, wordt vermoord. Het team start een onderzoek.
«
»
15:50 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:55 Masterchef
In de tweede kwartfinale staan opnieuw vier amateurkoks tegenover elkaar. Ze worden door William Sitwell, een van de strengste recensenten van Engeland, aan de 'Critic's Test' onderworpen.
«
»
17:35 Zo Man Zo Vrouw
Ondanks het grote leeftijdsverschil passen Jeffrey (29) en Luciana (52) perfect bij elkaar. De zelfzekerheid van Luciana vult de onzekerheid van Jeffrey volledig aan, behalve op vlak van kledij.
«
»
18:25 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
19:40 Hawaii Five-0
Een jongeman die aan posttraumatische stress lijdt en hiervoor een hypnosetherapie volgt, ontdekt dat hij vermoedelijk getuige is geweest van een moord. Danny krijgt bezoek van zijn zus.
«
»
20:35 The Sky Is the Limit
'The Sky is the Limit' biedt een exclusieve blik achter de voordeur van succesvolle landgenoten.
«
»
21:35 I Don't know how she does it
Wanneer Kate, een drukbezette carrièrevrouw en moeder van twee, een zaak krijgt toegewezen waarvoor ze regelmatig naar New York moet reizen, wordt haar huwelijk danig op de proef gesteld.
«
»
23:25 Dimitri Vegas & Like Mike
De Tomorrowland-site in Boom ligt er verlaten bij. Normaal zouden ze hier nu een gigantisch podium aan het opbouwen zijn voor de 2020 editie van TML. Dimitri en Mike blikken terug op het begin.
«
»
00:10 Verboden liefde
Danielle is nog steeds vastbesloten om het wereldrecord meest getatoeëerde vrouw te halen, maar ze wil ook graag de band met haar ouders herstellen. Matthew schrijft zijn moeder een brief.
«
»
01:15 Masterchef
In de tweede kwartfinale staan opnieuw vier amateurkoks tegenover elkaar. Ze worden door William Sitwell, een van de strengste recensenten van Engeland, aan de 'Critic's Test' onderworpen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers