TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Yummy Mummies
Carlos en Maria gaan naar de Gold Coast voor een babymoon in het thema van Versace. Lorinska wil haar angst voor borstvoeding overwinnen. Jane gaat op zoek naar een grotere auto.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Grey's Anatomy
Het leven van Lexies vader Thatcher is in gevaar. Ze doet er alles aan om hem te redden. Izzie leeft mee met een patiënt met een tumor. Mark heeft genoeg van Cristina's opdringerigheid.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 MasterChef UK
Ook de tweede groep van zes resterende kandidaten moet een lunch klaarstomen, dit keer in restaurant Sartoria van de Italiaanse chef Francesco Mazzei.
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Biggest Loser USA
Deze keer is de verleiding 'eten'. In de eerste uitdaging moeten de deelnemers vertrouwen op hun nieuwe voedingskennis om triviavragen over enkele van hun favoriete gerechten te beantwoorden.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Million Dollar Listing: New York
De doorbraak van Fredrik in Parijs verloopt op het eerste gezicht prima, tot er een ambitieuze makelaar roet in het eten gooit. Ryan overweegt een riskante beslissing te nemen op zakelijk vlak.
«
»
14:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Splitting up together
Nadat ze samen hebben geslapen, organiseert Lena een romantisch uitje op het strand om uit te zoeken of zij en Martin nu wel of niet bij elkaar horen.
«
»
15:25 Splitting up together
Martin doet er alles aan om te voorkomen dat hij Lisa Apple vraagt of ze zwanger is. Lena maakt zich zorgen dat Mason niet zichzelf kan zijn bij zijn nieuwe vriendin.
«
»
15:55 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
17:10 MasterChef UK
Vandaag staat een plaats in de halve finale op het spel. Slechts drie van de negen kandidaten gaan rechtstreeks door naar de halve finale.
«
»
17:45 The Biggest Loser USA
In de volgende uitdaging moeten de deelnemers drie foodtrucks trekken. Team Jen overwint eindelijk hun eerste uitdaging en wint een gezonde kookles bij de beroemde chef-kok Lorena Garcia.
«
»
18:40 The Sky Is the Limit
Harry houdt van Italiaanse mode. Een exclusieve kleermaker komt vandaag bij hem thuis langs om een pak op maat te maken voor hem. Harry draagt het fier op een veiling voor het goede doel.
«
»
19:40 The Sky Is the Limit
Harry en Olga trekken naar de jaarlijkse bootshow aan de Côte d'Azur. Voor een jacht betaal je daar al snel 20 miljoen.
«
»
20:35 A Little Bit of Heaven
Carrièrevrouw Marley gelooft niet in de liefde, maar haar leven neemt een verrassende wending wanneer ze te horen krijgt dat ze kanker heeft en vervolgens verliefd wordt op haar knappe dokter.
«
»
22:45 Bij ons op het kamp
We maken kennis met de Brabantse Liesbeth, die wel van een feestje houdt en in een woonwagenpaleis woont. Ze heeft binnenkort het doopfeest van haar neefje en daar hoort een passende outfit bij.
«
»
23:45 MasterChef UK
Vandaag staat een plaats in de halve finale op het spel. Slechts drie van de negen kandidaten gaan rechtstreeks door naar de halve finale.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers