TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Without a Trace
De ochtend na een afscheidsfeestje blijkt biologe Julie Cochran plots spoorloos verdwenen. Jack vermoedt dat Greg, haar vriend, informatie achterhoudt.
«
»
07:40 Charmed
Billie en Christy bundelen hun krachten met de Haliwell-zusjes om de Noxaanse demoon te vinden die verantwoordelijk is voor de dood van hun ouders.
«
»
09:20 Million Dollar Listing: Los Angeles
Madison bereikt een belangrijke mijlpaal in zijn carrière en probeert een klant van Josh af te snoepen. Ondertussen loopt een conflict tussen Josh en Chad uit de hand.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 MasterChef USA
Tijd voor de grote finale. Wie zal de titel van 'MasterChef' toebedeeld krijgen en de geldprijs van 250.000 dollar in ontvangst mogen nemen?
«
»
12:00 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Charmed
De ruzie tussen Billie, Christy en de zussen escaleert. Christy wil haar zus voor eens en voor altijd overtuigen dat de Haliwells hun magische krachten misbruiken.
«
»
14:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh probeert een landhuis in Beverly Hills zo snel mogelijk te verkopen. Ondertussen zet Chad zijn reputatie op het spel en sluit Madison een deal met een bijzonder iemand.
«
»
15:45 Chateau Meiland
Martien heeft zijn handen vol aan die ene gast die is achtergebleven op het chateau. Zij is mogelijks besmet met het coronavirus en moet dus in quarantaine blijven tot ze getest is.
«
»
16:40 Meesterchef
John Torode en Gregg Wallace keren voor de dertiende keer terug om meer chefs te testen.
«
»
17:45 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
18:50 Love It or List It
Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
19:45 Chateau Meiland
Op het chateau zijn alle gasten inmiddels vertrokken: heel Frankrijk zit in lockdown. Toch lukt het Montana nog om vanuit Nederland naar haar familie te reizen: met een privéjet.
«
»
20:35 Grey's Anatomy
De dokters behandelen een pasgetrouwd koppel dat gewond raakte bij een auto-ongeluk. Hayes probeert het vertrouwen van Maggie te herstellen.
«
»
21:30 New Amsterdam (2018)
Max wil ervoor zorgen dat iedereen overal in het ziekenhuis toegang heeft tot het internet. Reynolds behandelt een jong meisje met een schotwonde. Sharpe heeft slecht nieuws voor een oudere patiënt.
«
»
22:30 Op Een Ander
'Op een ander' stelt de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag en toont alle verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen.
«
»
23:40 Meesterchef
John Torode en Gregg Wallace keren voor de dertiende keer terug om meer chefs te testen.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers