TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Without a Trace
De ochtend na een afscheidsfeestje blijkt biologe Julie Cochran plots spoorloos verdwenen. Jack vermoedt dat Greg, haar vriend, informatie achterhoudt.
«
»
07:40 Charmed
Billie en Christy bundelen hun krachten met de Haliwell-zusjes om de Noxaanse demoon te vinden die verantwoordelijk is voor de dood van hun ouders.
«
»
09:20 Million Dollar Listing: Los Angeles
Madison bereikt een belangrijke mijlpaal in zijn carrière en probeert een klant van Josh af te snoepen. Ondertussen loopt een conflict tussen Josh en Chad uit de hand.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 MasterChef USA
Tijd voor de grote finale. Wie zal de titel van 'MasterChef' toebedeeld krijgen en de geldprijs van 250.000 dollar in ontvangst mogen nemen?
«
»
12:00 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Charmed
De ruzie tussen Billie, Christy en de zussen escaleert. Christy wil haar zus voor eens en voor altijd overtuigen dat de Haliwells hun magische krachten misbruiken.
«
»
14:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh probeert een landhuis in Beverly Hills zo snel mogelijk te verkopen. Ondertussen zet Chad zijn reputatie op het spel en sluit Madison een deal met een bijzonder iemand.
«
»
15:45 Chateau Meiland
Martien heeft zijn handen vol aan die ene gast die is achtergebleven op het chateau. Zij is mogelijks besmet met het coronavirus en moet dus in quarantaine blijven tot ze getest is.
«
»
16:40 Meesterchef
John Torode en Gregg Wallace keren voor de dertiende keer terug om meer chefs te testen.
«
»
17:45 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
18:50 Love It or List It
Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
19:45 Chateau Meiland
Op het chateau zijn alle gasten inmiddels vertrokken: heel Frankrijk zit in lockdown. Toch lukt het Montana nog om vanuit Nederland naar haar familie te reizen: met een privéjet.
«
»
20:35 Grey's Anatomy
De dokters behandelen een pasgetrouwd koppel dat gewond raakte bij een auto-ongeluk. Hayes probeert het vertrouwen van Maggie te herstellen.
«
»
21:30 New Amsterdam (2018)
Max wil ervoor zorgen dat iedereen overal in het ziekenhuis toegang heeft tot het internet. Reynolds behandelt een jong meisje met een schotwonde. Sharpe heeft slecht nieuws voor een oudere patiënt.
«
»
22:30 Op Een Ander
'Op een ander' stelt de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag en toont alle verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen.
«
»
23:40 Meesterchef
John Torode en Gregg Wallace keren voor de dertiende keer terug om meer chefs te testen.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers