TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Doubt
Sadie ondervraagt Billy's oude klasgenoten om nieuw bewijs te vinden. Albert krijgt zijn vader over de vloer.
«
»
08:00 Doubt
Het DNA-bewijs in Billy's zaak wordt geanalyseerd.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Coroner
Jenny onderzoekt de dood van een tiener in een jeugdgevangenis. Haar eigen leven werd ondertussen op z'n kop gezet door de vroegtijdige dood van haar man.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Coroner
Jenny wordt naar een luxeappartement geroepen om de dood van cannabismagnaat Vic Stenton te onderzoeken. Ze beseft ondertussen steeds meer wat het is om als weduwe door het leven te gaan.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Criminal Minds
De assistent-directeur van de nationale veiligheidsdienst van de FBI, Linda Barnes, treedt toe tot de BAU en onderzoekt een viervoudige moord op een groep kamergenoten in St. Louis.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Criminal Minds
Ver weg van FBI-directeur Linda Barnes, komt het BAU-team op een geheime locatie samen om onderzoek te doen naar een verdachte die jonge vrouwen zou kidnappen en fotograferen.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Prodigal son
Malcolm ontdekt dat een seriemoordenaar zich laat inspireren door zijn favoriete roman, 'The Count of Monte Cristo', om zijn misdaden te plegen. Met de hulp van Martin leidt de politie het onderzoek.
«
»
16:00 Prodigal son
Jessica zet haar onderzoek verder, maar wordt ondertussen ook geconfronteerd met de Carousel Killer, die een zeer openbare vendetta voert tegen de Whitlys.
«
»
16:55 The Rookie
Nolan en het hele politieteam zijn wanhopig op zoek naar de ontvoerde Chen. Ze proberen hulp te krijgen van Rosalind.
«
»
17:50 The Rookie
Nolan neemt de verloofde van zijn zoon mee op pad omdat ze interesse heeft in het politievak.
«
»
18:45 The Rookie
Nolan krijgt belangrijk nieuws en kruipt achter het fornuis voor Grace.
«
»
19:40 The Rookie
Nolan en Harper onderzoeken een moord die een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid.
«
»
20:35 Coroner
Terwijl Jenny een uiteengereten lichaam onderzoekt, gevonden in Crother's Woods, worstelt Ross met de dood van zijn vader.
«
»
21:25 Coroner
Jenny probeert om een moordenaar te stoppen die een bloedig spoor achterlaat in de stad.
«
»
22:25 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Oklahoma geroepen om de zaak te onderzoeken van een moordzuchtige clown die het stadje Guymon terroriseert.
«
»
23:20 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Chicago om onderzoek te voeren naar een man die verschillende moorden heeft gepleegd en telkens rode rozen op zijn slachtoffers legt.
«
»
00:10 Criminal Minds
Er vindt een gijzeling plaats in het advocatenkantoor in Washington waar ook de vrouw van Simmons werkt. Het team komt in actie.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers