TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
De dag begint stevig met de Bananarama hardshake van Jord. Een milkshake met een 'scheutje' drank in. Daarna staat er nog gevulde pasta 'Culurgiones' en Mexicaanse 'Barbacoa' op het menu. Tom en Dominique proberen ook een visje te vangen.
«
»
09:35 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
09:50 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt zeekraal op zijn Zeeuws.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 The Simpsons
Lisa blijft thuis van school om de wonderen van de westerse kunst te ontdekken. Elk gezinslid neemt de identiteit van een beroemde kunstenaar aan. Lisa verschijnt als Lisanardo, Homer en Marge als Diego Rivera en Frida Kahlo, en Maggie als Cupido.
«
»
13:10 The Simpsons
Het is tijd voor de jaarlijkse terreurtrilogie, met een angstaanjagende blik op de verkiezingen van 2020, parodieën op Pixar en Spider-Man en een negende verjaardag waar Lisa maar niet overheen kan komen.
«
»
13:30 Man With a Plan
Adam en Don worden heel beschermend voor Lowell als ze denken dat hij misschien weer terug is bij zijn vreemdgaande ex-vrouw. Joe ervaart een onverwachte bijwerking van zijn nieuwe pacemaker, waar Bev niet zo blij mee is.
«
»
13:55 Man With a Plan
Adam en Andi bieden Teddy datingadvies aan, maar ze maken het hem heel ongemakkelijk.
«
»
14:20 Hollyfood
Over hoe Eddy's restaurant Le Dôme in Hollywood zo succesvol is geworden.
«
»
14:35 De Smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij. Maar hij vindt er ook een unieke vlierboer én een kaasmaker en trakteert hen op kroketten van Pajotse geuzekaas in het Kasteel van Beersel.
«
»
15:10 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt maakt voor de barbecue met vrienden vandaag een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
15:25 Young Sheldon
Sheldon neemt de rol aan van Mary's spion als hij tijdens een jeugdevenement de nacht in de kerk moet doorbrengen. Georgie voelt zich aangetrokken tot een oudere vrouw genaamd Mandy.
«
»
15:50 Young Sheldon
Sheldon woont zijn eerste comics-evenement bij en Mary probeert make-up te verkopen.
«
»
16:15 The Nanny
Fran heeft een reünie van van haar zomerkamp, maar is bang voor haar oude rivale Judy. Op aanraden van Val besluit ze toch te gaan en Maggie, Brighton en Grace hebben een afspraakje voor hun kinderoppas geregeld.
«
»
16:45 The Nanny
Brighton doet mee aan het kaartspel 'canasta' bij de familie van Fran en blijkt een natuurtalent. Fran, Sylvia en Yetta zijn het erover eens: ze kunnen zijn talent goed gebruiken tijdens het volgende grote toernooi in Atlantic City.
«
»
17:15 Friends
Joey datet met een bloedmooie fan, maar komt er al snel achter dat ze ook gestoord is. Ross mist Marcel enorm en gaat naar de dierentuin van San Diego om hem op te zoeken.
«
»
17:50 Friends
Rachel weet filmster Jean-Claude Van Damme te strikken voor een date tijdens een bezoek aan een filmset. Ross kan eindelijk weer tijd doorbrengen met Marcel. Chandler heeft een date met een meisje die hij vroeger leuk vond.
«
»
18:20 The Sky is the Limit
Nicolas is een ambitieuze dokterszoon die al op zijn achttien jaar de schoolbanken vaarwel zei. Zijn ambitie: de rijkste van de familie worden en Frederik heeft grootse plannen: hij wil voor zijn superbeton een nieuw hoofdkwartier bouwen.
«
»
19:25 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Er passeren weer een aantal merkwaardige objecten de revue, waaronder een raket bekend uit de verhalen van Kuifje van de hand van Michel Aroutcheff, een Japans harnas uit de Middeleeuwen en een schilderij van Philippe Vandenberg.
«
»
21:15 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over de grote verdiensten en kleine kantjes van uw vrienden. Vrienden die nooit trakteren, vrienden met kwetsende bijnamen, vrienden van zijn vrouw met wie hij zelf niet overweg kan.
«
»
21:55 Gent West
Veronique ontdekt dat Luna is overleden na een overdosis drugs. Ze ontvangt echter geen toestemming om de begrafenis van haar dochter bij te wonen. Sarah besluit toch toe te geven na een gesprek met Sacha en Anja en een ontmoeting met Sam.
«
»
23:15 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:20 Stukken van mensen
Er passeren weer een aantal merkwaardige objecten de revue, waaronder een raket bekend uit de verhalen van Kuifje van de hand van Michel Aroutcheff, een Japans harnas uit de Middeleeuwen en een schilderij van Philippe Vandenberg.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers